رویترز در فیلم خبری کوتاهی که از شبکه های خبری جهان پخش شد تصاویری از مرد 10 میلیون دلاری را پخش کرد.

آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد که جایزه‌ای معادل 10 میلیون دلار آمریکا برای دستگیری یا مرگ حافظ محمد سعید، بنیانگذار لشکر طیبه پاکستان تعیین کرده است.

حافظ سعید متهم اصلی حملات مرگبار سال 2008 میلادی در بمبئی هند است که مرگ حدود 166 نفر را در پی داشت. مقامات هند از این تصمیم ایالات متحده آمریکا استقبال کرده‌اند. آمریکایی ها مدعی هستند که دست کم شش نفر از کشته شدگان این عملیات تروریستی از اتباع این کشور بوده اند. حافظ محمد سعید که مردی آزاد است و در پاکستان زندگی می کند هرگونه ارتباط با این عملیات را تکذیب کرده است. مقامات پاکستان هنوز درباره این اقدام آمریکایی ها موضعی نگرفته اند.

دولت پاکستان در سال 2002 فعالیت «لشکر طیبه» را در خاک این کشور ممنوع اعلام کرد اما تاکنون فرماندهان این گروه بازداشت یا محاکمه نشده‌اند

 

26149

کد مطلب 206281

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =