در پی درج خبری از جلسه رونمایی کتاب حجت الاسلام زائری، دفتر حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی مطلب زیر را ارسال کرد که عینا در ادامه می آید:

جناب آقای معزی مدیر مسئول سایت خبرآنلاین
سلام علیکم
احتراما، پیرو درج خبری تحت عنوان (ردپای قاضی‌مرتضوی درفرهنگسرای‌ارسباران+انتقاد از آیت‌الله +روحانی روی چارپایه) مورخه 5/2/91 ساعت 10:15 در سایت تحت مدیریت جنابعالی که در آن مطلب ذیل ذکر گردیده است:
وی با قرائت مقدمه‌ای از آثار خود، به انتقاد تلویحی از امام جمعه موقت تهران پرداخت و گفت: هفته پیش نامه‌ای برای یک بزرگواری که با شعار بنده آماده شهادت در راه ارزش‌ها شناخته می‌شود می‌رود که در آن نامه او را با حجت‌الاسلام و المسلمین به نگارش در آورده بود اما نامه به دلیل عدم ذکر عنوان «آیت‌الله» برگشت می‌خورد. در این راستا ما از دختران جوان این جامعه انتظار داریم که میل طبیعی خودنمایی را در خود قربانی کنند، درحالی که بزرگترهای این دختران میل طبیعی خود را به قدرت، ثروت، شهرت و... دارند و حاضر به قربانی کردن آنها نیستند.
  
نکاتی قابل ذکر است:
 1 گرچه در متن خبر اسمی از حضرت آیت الله خاتمی به میان نیامده ولیکن با قراین ابلغ از تصریح ایشان مورد تعریض قرار گرفته است.
 2- نامه ای (با شرایط مذکور) جهت استحضار معظم‌له به دفتر تا کنون واصل نگردیده است چه رسد به آنکه توسط ایشان برگشت خورده باشد، دیگر آنکه در ثبت مراجعات و مراسلات عناوین و القاب لحاظ نمی گردد.
3- تحلیل عنوان شده در مطلب فوق الذکر کذب محض و اهانت به امام جمعه منصوب مقام معظم رهبری است.
خواهشمند است طبق قانون نسبت به درج تکذیبیه فوق در اسرع وقت دستور به اقدام فرمایید و با اقدام شایسته مانع پیگیری از مجاری قانونی شوید.
مهدی عرب

 مسئول دفتر حضرت آیت الله سید احمد خاتمی

/2727

کد مطلب 209613

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
    34 0
    "اهانت به امام جمعه منصوب مقام معظم رهبری است" چه طوره كه فقط بعضي منصوبان رهبري احترام دارند و مثلاً به برخي كه در مجمع تشخيص هستند هر گونه تهمت و هتك حرمتي جايز است؟
  • احمد IR ۰۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    16 0
    این قسمت از جوابیه دفتر امام جمعه ی موقت تهران : « تحلیل عنوان شده در مطلب فوق الذکر کذب محض و اهانت به امام جمعه منصوب مقام معظم رهبری است » موید انتقاد ات از ایشان است .
  • بدون نام IR ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    20 0
    آيا دفتر ايشان اين بررسي را كرده اند كه معظم له در خطبه هاي نماز جمعه كه متعلق به همه اقشار و آحاد ملت ايران است هرگز از فحش و ناسزا به اشخاص بهره نمي جويند؟ همچنين آيا اين بررسي را كرده اند كه ميزان اقبال به صحبتهاي ايشان در ميان ملت ايران به چه ميزان است؟ اگر نه خوب است بررسي و مطالعه كنند!
  • بدون نام IR ۲۳:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
    8 0
    خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر کند.
  • بدون نام IR ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
    1 0
    « أَ تَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنْسَوْنَ أَنْفُسَکُم » «آيا ديگران را به نيکى دعوت مى‏کنيد در حالى که خودتان را فراموش كرده ايد
  • hadi keshtkar A1 ۰۵:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۳
    1 0
    سلام این موضوع را برای چند دفتر امام جمعه میفرستم موجودات روی زمین به اب غذا هوا احتیاج دارند غذا (گندم برنج میوه جات)که فقط انسانها میتوانند انها را بکارنند امسال زمستان سختی در پیش داریم که بیشتر جاها را اب فرا میگیرد بهتر است که افرادی که در نزدیکی دریاها زندگی میکنند از انجا دور شونند با کاشتن یک هسته درخت یا یک شاخه درخت میتوان یک درخت به وجود اورد با زدن چاههایی در کنار دریاها میتوان اب را بر ای درختان به وسیله ابهای زیر زمینی در کویر رساند این موضوع فقط برای یک کشور نیست بلکه برای کل کشورهای روی زمین هست که همه انها برادران دینی ماها هستند به امید روزی که هیچ موجودی روی زمین شب گرسنه نخوابد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین