ایسنا نوشت:

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان گفت: 1200 زن سرپرست خانوار از بیمه‌های اجتماعی برخوردار شدند.
به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، "کمال حسنی" با بیان این مطلب، اظهار کرد: سالانه حمایت‌های مختلفی از زنان سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سال گذشته برنامه‌های مختلفی برای ارتقای سطح تحصیلی، مسکن و اشتغال زنان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد اجرا شده است، افزود: امسال نیز برنامه‌های مختلفی برای حمایت از زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان در ادامه با اشاره به سایر حمایت‌های این نهاد از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان، تصریح کرد: اخذ معافیت از خدمت سربازی برای فرزندان این گروه که دارای شرایط لازم هستند، از دیگر اقدامات این نهاد در راستای حمایت از زنان سرپرست خانوار است.

وی خاطرنشان کرد: انجام حمایت‌ها از فرزندان ذکور در آستانه خدمت سربازی پس از تکمیل فرم مربوط توسط گروه هدف صورت می‌گیرد.
 

301301

کد مطلب 215471

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین