کارمند جوان که با سوء استفاده از اعتماد مدیر موسسه مالی اقدام به سرقت از حساب موسسه کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ عرفانی رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی در خصوص سوء استفاده مسئول مالی یکی از موسسات در مشهد اظهار داشت: فرد یا افرادی با بدست آوردن رمز دوم عابر بانک یکی از موسسات فرهنگی در مشهد از حساب این موسسه استفاده می کردند. موضوع بلافاصله در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت و مشخص شد تمامی برداشتها صرف خرید اینترنتی شده است.
وی ادامه داد: پس از بررسیهای فنی و تخصصی متهم که یکی از کارکنان موسسه بود شناسایی و دستگیر شد. متهم پس از رویت مستندات موجود به جرم خود اعتراف و اعلام کرد به بدلیل مشکلات مالی از اعتماد مدیر موسسه سوء استفاده کرده و اقدام به سرقت کرده است.
در این راستا سرهنگ عرفانی به مدیران و روسای سازمانها و ادارات توصیه کرد در انتخاب مدیران مالی و IT خود دقت لازم را داشته باشند و حتی الامکان اطلاعات حسابهای بانکی و رمز ها را در اختیار دیگران قرار ندهند تا مورد سوء استفاده قرار نگیرند.
301282





نظر شما