به روزشده : ۶ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۶ - ۱۳۸۸/۸/۱۶ | نسخه چاپی

قالیباف: رویانیان نمی تواند در امور شهرداری دخالت کند

شهری - شهردار تهران با بیان اینکه بخشی از مشکلات مترو در کوتاه مدت قابل حل است گفت: ظرف حداکثر یک ماه آینده مشکلات مترو از قبیل نقص فنی، تامین قطعات و... به شدت کاهش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، قالیباف در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش دیگری از مشکلات مترو خرید واگن است که حدود 650 میلیون دلار باید واگن خریداری شود که با پیگیری‌های انجام شده حدود 120 میلیون دلار در سال گذشته ال سی باز شد و بخشی از واگن‌ها وارد شدند و امروز در خط تهران - کرج بحران گذشته را نداریم.

 به گفته وی اگر این ال سی همزمان برای قطارهای داخل شهر تهران هم باز شده بود طبیعتا امروز این مشکلات وجود نداشت.

 شهردار پایتخت همچنین تاکید کرد: دولت باید به طور روشن با شهرداری تهران همراهی کند تا اعتبارات مورد نیاز تامین شود، همچنین مجلس نیز باید در این مورد همراهی داشته باشد.

 شهردار تهران همچنین با بیان اینکه هیچ موقع قصد گله گذاری نداشته و همیشه تلاش کرده مجموعه امکاناتی که شایسته مردم تهران است فراهم شود، یادآور شد: برخی می‌گویند اگر امکان تهیه واگن وجود ندارد خطوط را افزایش ندهید، به نظر من این نگاه غلطی است و ما حتما باید خطوط و ایستگاه‌ها را افزایش دهیم.

 وی همچنین در پاسخ به خبرنگاری که به اظهارات رویانیان در مورد تغییر مدیریت در مترو اشاره داشت تصریح کرد: آقای رویانیان مدیر شهرداری نیست که بتواند در این موضوعات دخالت کرده و تصمیم بگیرد.

 شهردار تهران همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید "چرا مصوبه مجلس در مورد کمک دولت به مترو اجرا نمی‌شود؟ " اظهار داشت: این سئوال را باید از دوستان در دولت بپرسید نه از من.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۱۳:۶ - ۱۳۸۸/۸/۱۶ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 1
ارسال نظر
23353
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 1
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...