۰ نفر
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۳

زلزله ای به قدرت 5.7 ریشتر دقایقی پیش دوباره گوهران در هرمزگان را لرزاند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از زلزله ها و پس لرزه های پی در پی که در 10 روز گذشته گوهران شارگرد در هرمزگان را لرزاند، دوباره ساعت 14:33 امروز شنبه 28 فروردین 92، زلزله ای به قدرت 5.7 ریشتر، در این منطقه حس شد.

با توجه به اطلاعات مرکز لرزه نگاری کشوری، وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، در موقعیت و مرکز26.74 شمالی و 57.84 شرقی و عمق 8 کیلومتری در فاصله 16 کیلومتری گوهران هرمزگان، 82 کیلومتری منوجان کرمان، 87 کیلومتری قلعه گنج کرمان و 1168 کیلومتری تهران رخ داده است.

پس از زلزله 5.7 ریشتری، زلزله دیگری به قدرت 5.5 ریشتر در ساعت 15:27 در گوهران و همان موقعیت جغرافیایی اتفاق افتاد.


مهر درباره خسارت های این زمین لرزه نوشت: زمین لرزه ای بزرگای 5.7 دهم در مقیاس درونی زمین که دقایقی پیش بخش گوهران در شهرستان بشاگرد را لرزاند بر واحدهای آسیب دیده زلزله های قبلی اثر گذاشت.

در روزهای گذشته پس لرزه های بزرگی با بزرگای 4.7، 4.8، 5 و 5.7 بخشهایی از شهرستان بشاگرد را لرزانده است.

در زلزله های قبلی که باعث شده بود ساختمانها ترک بردارند یا قسمتی از دیوارها ریزش کند اکنون بر میزان ترکها و ریزشها افزوده شده است.

حسین رنجبر مدیرکل مدیریت بحران استان هرمزگان بیان داشت: این زمین لرزه خسارت جانی در پی نداشت و تنها بر خسارت واحدهای آسیب دیده قبل افزوده است.

زمین لرزه دقایق پیش موجب شد تا فرمانداری بشاگرد که میزبان استاندار و مدیران اجرایی استان است بلافاصله تخلیه شود. مدیران استانی که جهت شرکت در جلسه ستاد مدیریت بحران به بشاگرد سفر کرده بودند برای دقایقی ساختمان فرمانداری را ترک کنند.

4747

کد خبر 293708

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین