۰ نفر
۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷

واحدمرکزی خبر:

فرانسه روز سه شنبه آزادی زندانیان سیاسی مصر از جمله محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده این کشور را خواستار شد.
لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه در کنفرانسی خبری اعلام کرد اوضاع مصر بحرانی است. ما با خشونت مخالفیم و آزادی زندانیان سیاسی از جمله محمد مرسی، رئیس جمهور سابق را خواستاریم.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه در قاهره اعلام کرد حال محمد مرسی که ارتش از یک ماه قبول او را در محلی مخفی نگهداری می کند خوب است و به تلویزیون و روزنامه دسترسی دارد.
اشتون دوشنبه شب به مدت دو ساعت با محمد مرسی دیدار کرد.
لوران فابیوس معتقد است، مرسی در شرایط قانونی انتخاب شد اما بیشتر مردم مصر این احساس را داشتند که او سعی دارد جامعه مصر را در حالی که اوضاع اقتصادی فاجعه آمیز است، به هر قمیتی به سوی اسلامی شدن پیش ببرد.
وزیر امور خارجه فرانسه، مرسی با اشاره به اینکه مرسی این موضوع سرنگونی محمد مرسی را توجیه می کند، خاطر نشان کرد ما به لحاظ قضایی از کودتا خواندن آن خودداری کردیم چون به توقف کمک بین المللی به این کشور و بدتر شدن اوضاع اقتصادی منجر می شد.
لوران فابیوس تاکید کرد مقامات جدید مصر باید هر چه سریع تر روند دموکراتیک را آغاز و از خشونت جلوگیری کنند.
وی خاطر نشان کرد با همتای مصری خود و محمد البرادعی، معاون رئیس جمهور موقت این کشور گفتگو کرده است.

4949

 

کد خبر 305998

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین