۰ نفر
۲۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰

مهر نوشت:

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه ۲۲ درصد از معتادین در کشور دارای مدرک لیسانس و بالای لیسانس هستند، گفت: در همین رابطه، ۱۵ درصد معتادین دارای مدرک فوق دیپلم و ۳۸ درصد دارای مدرک دیپلم هستند.
 بابک دین‌پرست در حاشیه همایش بهبود یافتگان استان زنجان با اشاره به اینکه ستاد هیچ گونه خلاء قانونی برای انجام ماموریت‌های خود ندارد، گفت: در این راستا ستاد برنامه‌های متعددی در امر مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر در دستور کار دارد.

وی با بیان اینکه افغانستان تولیدکننده مواد مخدر سنتی در دنیا است، گفت: جمهوری اسلامی ایران همانند کشورهای دیگر در امر مواد مخدر تلاش‌ها و برنامه‌هایی را در دستور کاری خود قرار داده است. مواد مخدر تهدیدکننده محیط زیست، خانواده و جامعه است و در کنار تهدیدات هسته‌ای دو هزار میلیارد دلار هزینه دارد چرا که در دنیا 10 میلیون نفر در چرخه مواد مخدر فعالیت می‌کنند و قاچاقچی این مواد هستند.

معاون کاهش تقاضای ستاد، رویکرد مبارزه با مواد مخدر در کشورهای مختلف را متفاوت اعلام کرد و افزود: در بعضی کشورها کنترل، پیشگیری، مقابله در اولویت کاری مبارزه با مواد مخدر است که در این راستا در ایران مدیریت در اولویت کاری بوده چرا که مدیریت باعث کاهش آسیب‌های مواد مخدر می‌شود.

دین‌پرست گفت: متاسفانه اعتیاد بیماری‌هایی از قبیل ایدز، عفونی را به دنبال دارد چرا که عوارض مواد مخدر تنها اعتیاد نیست بلکه بدتر از آن بیماری دردناکی است که فرد معتاد می‌گیرد.

نگاه سنتی باید در امر مواد مخدر اصلاح شود

وی افزود: ریشه کنی مواد مخدر نیازمند یک نگاه درست است که در این راستا باید هم مسئولان و هم مردم نگاه سنتی خود را به فرد معتاد اصلاح کنند و به طور منطقی با معتاد فرد برخورد کنند.

دین‌پرست در ادامه تاکید کرد: برخورد با معتاد در امر ترک اعتیاد او بسیار موثر است که در این راستا تحولات بسیار خوبی در عرصه مبارزه با مواد مخدر در دستور کار ستاد شورای مواد مخدر انجام شده است.

این مقام مسوول در ستاد با اشاره به اینکه شیوه‌های تولید و توزیع مواد مخدر تغییر پیدا کرده است، گفت: همچنین امروزه گرایش جوانان به امر مصرف مواد مخدر صنعتی بیشتر شده است.

دین‌پرست علل گرایش جوانان به مواد مخدر صنعتی را کنجکاوی، تفریح و لذت یاد کرد و گفت: متاسفانه در این راستا آگاه‌سازی لازم انجام نشده است؛ چرا که آگاه‌سازی جوانان از مصرف مواد مخدر صنعتی مانع رفتن آنها به سمت اعتیاد و مصرف مواد مخدر صنعتی می‌شود.

22 درصد معتادین در کشور دارای مدرک لیسانس هستند

وی با اشاره به اینکه 22 درصد از معتادین در کشور دارای مدرک لیسانس و بالای لیسانس هستند، گفت: در همین رابطه، 15 درصد معتادین دارای مدرک فوق دیپلم و 38 درصد دارای مدرک دیپلم هستند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در کشور افزود: از این تعداد 50 درصد معتادین در کشور شاغل و متاهل هستند.

معاون کاهش تقاضای ستاد در ادامه، از وجود یک میلیون و 325 نفر معتاد در ایران خبر داد و افزود: از این تعداد 133 هزار و 500 نفر زن هستند که معادل 3,2 درصد (سه و دو دهم درصد) است.

دین‌پرست یادآورشد: بازه سنی معتادین در کشور 15 تا 64 سال است که 2,65 درصد (دو و شصت و پنچ صدم درصد) جمعیت را به خود اختصاص می‌دهد.

وی افزود: استان زنجان رتبه 31 در امر مواد مخدر را دارد چرا که 98 صدم درصد از معتادین در این استان هستند.

وی ادامه داد: در راستای مساعدت و همکاری دستگاه‌های اجرایی در امر مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از این معضل تعداد دستگاه‌ها، از 8 دستگاه به 15 دستگاه اجرایی در سال‌جاری افزایش یافته و همچنین در سال گذشته برای اقدامات پیشگیرانه 20 میلیارد تومان اختصاص یافت که 80 درصد را خود ستاد و مابقی را دستگاه‌های ذی‌ربط تقبل کردند.

دین‌پرست افزود: در همین راستا مصوب شد استانداران ده درصد از اعتبارات بخش فرهنگی دستگاههای اجرایی را به اجرای اقدامات پیشگیرانه هزینه کنند.

45232

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 313762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    2 9
    ليسانس دانشگاه غير انتفاعي و پيام نور و آزاد و .. ليسانس حساب نميشه
  • بی نام A1 ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    10 0
    اینجور که از این متن برمیاد هرچه بیسوادتر سالمتر!!!!!جالبه!!!!!
  • سمنانی IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    7 1
    افتخاری دیگر برای ایرن!!!!!!!!!افسوس.حالا همش گشت ارشاد بذارید.قابل توجه سردار مقدم
  • کورباطن A1 ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    4 0
    «وی با اشاره به اینکه 22 درصد از معتادین در کشور دارای مدرک لیسانس و بالای لیسانس هستند، گفت: در همین رابطه، 15 درصد معتادین دارای مدرک فوق دیپلم و 38 درصد دارای مدرک دیپلم هستند.» یعنی 75 درصد معتادان افراد تحصیل کرده هستند. بیخود نیست که اون قدیما می گفتن بچه تونو نفرستین مدرسه معتاد میشه.
  • بی نام IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    6 6
    22درصد لیسانسه هام معتاد دارن
  • ترسا A1 ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    4 0
    هه چه معتاد ان با كلاسي !!
  • شهروند ایرانی IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    3 1
    آسیب شناس انحرافات اجتماعی و علت شناسی آن از دیدگاه جامعه شناختی بسیار جای بحث داردو.بطور کلی علت یک انحراف و ناهنجاری اجتماعی مجموعه ای از عوامل درونی یا شخصیتی و بیرونی یا محیطی است.در این بین درباره اعتیاد جوانان لیسانس و تحصیلکرده با این امار نسبتا زیاد در کشورمان،سهم بیکاری و احساس بیهوده بودن تلاش و تحصیل،بسیار بیشتر از عوامل دیگر است.لایک خوانندگان نظر بنده می تواند نمونه ای اماری تایید و یا عدم تایید مطالبم باشد.با تشکر
  • بی نام DE ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    13 0
    از بس بیکارن
  • بی نام IR ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    7 0
    30 40 درصد هم کارشناسی ارشد و 50 درصد هم دکتری
  • بی نام IR ۲۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۸
    7 2
    در خوابگاه ها و دانشگاه معتاد شده اند
  • بی نام A1 ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۹
    1 0
    تظر به حجم وسیع توزیع وفروش این مواد و وجود انواع اشراف اطلاعاتی که بزرگان میفرمایند وجود دارد این وضعیت میتواند بیانگر سازماندهی شدن موضوع باشد.
  • بی نام A1 ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    8 0
    دليل عمده معتاد شدنشون ايجاد احساس پوچي و بي فايده بودن بعد گرفتن ليسانس هست. اينهمه بيكاري نوبره
  • احسان A1 ۱۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    1 0
    اين همه درس خوندن وهمه جوونيشو كذاشته الان هم كار نيست. بس حالا كه كار نيست نزاريد جوونا درس بخونن
  • بی نام IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    1 0
    نشان دهنده این که "تحصیلات" هیچ ارتباطی با شعور و شخصیت و یا افزایش این دو مورد ندارد. از کوزه آن برون تراود که درون آن است! حالا هی کوزه را لعاب و نقش دهید که مثلا نمای بهتری داشته باشد، خوب تویش چیست؟!