فارس نوشت:

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: ‌بسیاری از آن چیزهایی که بر سر زبان‌ها افتاده و به قضات نسبت می‌دهند، صحت ندارد چرا که بیشتر این اعمال را واسطه‌ها و یا کارچاق‌کن‌ها انجام داده تا کلاه مردم را بردارند.

حجت‌الاسلام و المسلمین هادی صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه در حاشیه دومین همایش روحانیون و رابطین فرهنگی دادگستری استان تهران در جمع خبرنگاران در مورد پیشگیری از وقوع جرم و مبارزه با مفاسد اجتماعی، گفت:‌ پیشگیری دو جنبه مهم دارد، جنبه اول زمانی است که احکام قضائی اجرا می‌شود چرا که اجرای خود احکام قضائی تأثیر پیشگیرانه دارد، به عنوان مثال وقتی قصاص اجرا شود از بسیاری از قتل‌های دیگر جلوگیری می‌کند یا برخورد با سارقان جلوی سرقت‌ها را می‌گیرد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: دادستان‌ها نیز می‌توانند در این مورد نقش بسزایی داشته باشند چرا که وظیفه دستگاه‌های قضائی، دادستانی و محاکم نیز می‌تواند تأثیر پیشگیرانه داشته باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی در مورد تخلف در دستگاه قضا گفت:‌ دستگاه قضا با هر تخلفی برخورد می‌کند به شرطی که تخلف اثبات شود.

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: برای اثبات راه‌های تخلف، راه‌هایی موجود است، اولا که مردم فورا به مراکز حفاظت و اطلاعات یا دادستانی انتظامی قضات گزارش دهند.

او با اشاره به مواردی که بر سر زبان‌ها افتاده و به قضات نسبت می‌دهند، گفت: بسیاری از آنها که بر سر زبان‌هاست و به قضات شریف نسبت می‌دهند، صحت ندارد؛ چرا که واسطه‌ها یا کارچاق‌کن‌ها این کارها را انجام می‌دهند و مردم از کجا می‌خواهند بفهمند که آیا واسطه رشوه را داده و یا نه، و واسطه قاضی را بدنام می‌کند و خودش پول را می‌برد.

او به موردی اشاره داشت و گفت: یک تیم دو نفره کار چاق‌کن بودند که هر وقت دو طرف دعوا وارد می‌شدند، یک نفرشان به این سمت و نفر دومشان به سمت دیگر دعوا می‌رفت و به آنها می‌گفتند که می‌توانند پرونده‌شان را پیش ببرند و از آنها پول می‌گرفتند و در مقابل چک تضمینی می‌دادند که اگر کارتان ردیف نشد، پولتان را پس بگیرید و در ادامه روند نیز هیچ کاری نمی‌کردند چرا که بالاخره یک طرف دعوا در این قضیه می‌برد و پول طرف مقابل را پس می‌دادند و مبلغ دریافتی را از یک طرف را با هم تقسیم می‌کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی گفت:‌ مردم ما باید از این ترفندها آگاه باشند چرا که این کارچاق‌کن‌ها می‌خواهند کلاه مردم را بردارند؛ البته مواردی از تخلف قضات نیز وجود دارد، اما درصدش کمتر از آنی است که در اذهان مردم وجود دارد.


23231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 361931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =