به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۹:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۲ | نسخه چاپی

امیدواری به حل مشکل علی حسینی/ رضازاده فردا به تهران برمی‌گردد

مدیریت ورزش - سایت فدراسیون جهانی نتیجه مذاکرات رضازاده و آیان را مثبت اعلام کرد.

درحالی که حسین رضازاده و داراب ریاحی شنبه به تهران برمی گردند تا مشخص شود حاصل مذاکرات شان بر سر مسئله دوپینگ سعید علی حسینی به کجا کشیده است ، خبر سایت فدراسیون جهانی امید به مثبت بودن مذاکرات را بالا می برد. اگرچه پدر امید نائیج ادعا کرده ، تیم اعزامی از ایران بر سر حل مشکل سعید علی حسینی با فدراسیون جهانی مذاکره کرده اند تا پسر او قربانی شود اما هنوز مشخص نیست که رضازاده و ریاحی آیا توانسته اند با فدراسیون جهانی توافق کنند یا خیر.

چنانچه مشکل علی حسینی حل نشود بی شک بیش از هر کسی پای حسین رضازاده در این مشکل گیر است و سعید علی حسینی تهدید کرده بود اگر او را برای همیشه محروم کنند همه ناگفته های بازی های جهانی کره جنوبی را افشا می کند. او حتی وکیلی بین المللی گرفته و آماده شکایت به شورای حکمیت ورزش است. پدر سعید که از قبل هم اعتقاد داشت حضور پسرش در تمرینات سبب می شود تا او را محروم کنند ادعا کرده اگر پسرش را محروم کنند ، این قدر مدارک در دست دارد که بتواند مشکلات بسیاری را برای فدراسیون ایران ایجاد کند. بدون شک سعید علی حسینی هیچ مشکلی از نظر مصرف مواد نیروزا نداشته و کاملا پاک بوده است.

این امید وجود دارد که رضازاده توانسته باشد با آیان به توافق رسیده باشد تا همه باور کنند فدراسیون جهانی تنها قصد داشته که در بازی های جهانی ورزشکار کره ای قهرمان شود.

زمان انتشار: ۹:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۲ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 10
ارسال نظر
38959
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 10
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...