بزرگترین هیات دانشگاهی اروپا به ایران آمد/بورسیه هایی که معتبرترین دانشگاه های اتریش به ایران آوردند

این اتفاق در شرایطی است که از آغاز فعالیت دولت یازدهم تا به امروز، هیات های دانشگاهی از کشور هایی همچون، آلمان، اتریش، آمریکا، استرالیا، عمان، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، ترکیه و.. وارد ایران شده اند.

محمد حسین نجاتی: بزرگترین هیات دانشگاهی اروپا امروز به تهران آمدند. هیاتی متشکل از وزیر علوم، تحقیقات و اقتصاد اتریش به همراه ۱۷ رییس دانشگاه و مرکز تحقیقاتی این کشور. اتفاق کم نظیری که می توان آنرا یکی از دستاوردهای دولت در دوران پس از تحریم دانست. در همین رابطه قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره به اینکه «این بزرگترین هیأت علمی است که از کشورهای اروپایی وارد کشور می‌شود» می گوید: «از زمانی که این هیأت وارد ایران می‌شود هفت تفاهم نامه اصلی مابین طرفین به امضا می‌رسد که یکی از این تفاهم‌نامه‌ها در سطح سیاست گذاری بین وزارت علوم و وزارت مربوطه و شش تفاهم‌نامه در سطح دانشگاه‌های ایران و اتریش است.»

این اتفاق در شرایطی است که از آغاز فعالیت دولت یازدهم تا به امروز، هیات های دانشگاهی ای از کشور هایی همچون، آلمان، اتريش، آمريكا، استراليا، عمان، ايتاليا، فرانسه، ژاپن، تركيه، اندونزي، اواكراين، مغولستان، تونس، گرجستان، عراق، چين، نيوزيلند، ويتنام، كره جنوبي و اسپانيا وارد ایران شده اند،

در این میان هیات اتریشی بزرگترین این هیات ها محسوب می شود. با این حال قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در ادامه از تبادل بورسیه بین دو کشور خبر داد و گفت: کشور ایران در نظر دارد تعدادی بورس به کشور اتریش اعطا کند و با توجه به اینکه رئیس دانشگاه وین، رئیس آکادمی طب سنتی اروپا در اتریش، مدیر عامل آژانس همکاری‌ بین‌المللی آموزشی و پژوهشی اتریش و غیره وارد ایران می‌شوند انتظار می‌رود از آنجایی که مدیر عامل آژانس همکاری‌های بین‌المللی آموزشی و پژوهشی اتریش اعطای بورسیه را در این کشور برعهده دارد قرارداد تبادل صدها بورسیه بین طرفین منعقد شود و کشور اتریش نیز تعدادی بورسیه در اختیار ایران قرار دهد.
سالار آملی با بیان اینکه این دیدار بنا بر مدل دانشگاه‌ با دانشگاه اجرا می‌شود، توضیح داد: سعی شده است در مدت حضور هیأت اتریشی در کشور، دانشگاه‌های هم سطح دو کشور با یکدیگر رایزنی کرده و در این راستا تفاهم نامه همکاری وین و تهران در روز چهارشنبه به امضا می‌رسد.

وی تاکید کرد: سعی می‌شود از حضور این هیأت با توجه به سطح بالای فناوری آن و ارتباط خوب و مؤثری که بین دو کشور قرار دارد برای توسعه همکاری علمی در بالاترین سطح استفاده شود و مجمعی تشکیل شود که روسای دانشگاه‌های دو کشور یکسال در میان در کشورهای ایران و اتریش روند همکاری خود را ادامه دهند.

علاوه بر این از آغاز به کار دولت یازدهم بيش از 1832 نفر از اساتيد خارجي جهت تدريس، تحقيق، شركت در كارگاههاي آموزشي و ساير رويدادهاي علمي در كشور حضور پیدا کرده اند كه اين رقم در سال 92تعداد 760 نفر بوده كه در سال 93 به1832 نفر افزايش يافته است.

اتریش یکی از مهم ترین مراکز علمی در اروپا به حساب می آید که در حوزه های اقتصادی، علوم انسانی و روانشناسی و علوم پزشکی شهره مراکز علمی اروپاست. مهم ترین دانشگاه های این کشور در پایتخت آن یعنی وین متمرکز شده اند.

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 454806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    15 30
    یاد بورسیه های انگلیس در دولت سازندگی افتادم
  • در حسرت بورس A1 ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    61 9
    خدا کنه درهای دانشگاه های معتبر دنیا بر روی جوونای ایرانی دوباره باز بشه،پاینده باد دولت تدبیر و امید.
  • بی نام DE ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    44 4
    کار روحانی درسته.
  • بانو A1 ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    57 1
    اتفاق خوبيه البته اگه بورسيه گرفتن به خاطر سطح بالاي افراد باشه نه اينكه ببينن پدر و مادرش كي و چكاره هستن
  • بدون نام ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    4 0
    ايا اين كشورها برادر هستند? اگه نيستند نياز بهشون نداريم!!!
  • علی A1 ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۷
    1 1
    چرا الکی ذوق میکنید.یک نگاه به رنک ها بکنید بهترین دانشگاه های اتریش هم جزو50تا اول نیستند اون سوئیسه که دانشگاهای خوبی داره نه اتریش. البته دانشگاه هاش هرچی باشه ازایران بهترن خیلی هم بهترن ولی تاپ نیستند
    • بی نام A1 ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۴
      0 0
      خوب دانشگاه خوب که برای ما بورسیه قرار نمیده.هر کی خودش باید بنا به لیاقتش بره اونجا نه با معرفی وزارتخانه بی قانون