به گزارش خبرآنلاین او در خاطرات این روز که در سایت شخصیاش منتشر شده، نوشت: تا ساعت ده و نیم در جلسه علنی ماندم. ظهر آقای [ اکبر ] ترکان برای گرفتن بودجه ارزی و ریالی برای ساصد آمد.
عصر [پروفسور لومر] یکی از اعضای هیات یونسکو که برای دیدن مراکز تاریخی آسیب دیده ایران در بمباران عراقی ها به ایران آمده است، به عنوان تقدیم پیام محرمانه [ دکتر مختار آمبو ] مدیر کل یونسکو به ملاقات آمد، ولی پیامی ارائه نکرد و فقط درباره متجاوز بودن صدام و لزوم موضع گیری ما در جهت پذیرش پیشنهاد نزدن مراکز فرهنگی، پیشنهادی داد.
تا ساعت هشت شب در دفترم کار کردم. احمدآقا تلفنی گفت، جمعی از نمایندگان در نامه ای به امام از اظهارات در جلسه سالگرد حزب جمهوری اسلامی که علیه دولت و به نفع مخالفان دولت بوده است، اظهار نگرانی و کسب تکلیف کرده اند. از من خواست که نوار سخنان را بخواهم و بشنوم. کم کم این گونه کارها، نظر امام نسبت به حزب را دچار تردید خواهد کرد.






نظر شما