محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس از سریال "شهرزاد" انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنلاین محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تذکری در جلسه علنی امروز  مجلس اظهار کرد: اخیرا سریالی تحت عنوان سریال شهرزاد که از نمایش های خانگی و به کارگردانی فردی به نام ح.ف است توهین جدی به مردم بصیر و ولایت مدار کرمان کرده که جای تاسف است اجازه پخش چنین سریال‌هایی داده می‌شود.

وی افزود: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می خواهیم با این موضوع برخورد کنند و نسبت به جمع آوری آن اقدام کنند و شکایت به قوه قضاییه نیز انجام شود که خود ما هم پیگیر آن هستیم.

محمد رضا پورابراهیمی دیگر نماینده کرمان در مجلس هم امروز در تذکری شفاهی از وزیر ارشاد انتقاد کرد. وی گفت:به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تذکر می دهم که به دلیل عدم نظارت در خصوص صدور فیلم های خانگی باعث شده اند که فیلمی در کشور با عنوان «شهرزاد» پخش شود که به فرهنگ و ادب و تاریخ کرمان توهین می کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر ارشاد جلوی موضوعات مذکور را بگیرد و اجازه توهین به فرهنگ یک شهر تاریخ را ندهد.

وی افزود: رویکردها و عدم نظارت وزارت ارشاد در خصوص موضوعات مذکور باعث آسیب به مسائل فرهنگی در کشور شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مردم کرمان به شدت گلایه دارند و بنده این گلایه را بیان کردم و وزیر ارشاد باید به این موضوع رسیدگی کند.

 

کد خبر 488041

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین