به روزشده : ۳ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۲۰:۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۱ | نسخه چاپی

سایت سیمای آذری شبکه سحر در جمهوری آذربایجان فیلتر شد

تلویزیون - مجمع غیردولتی اینترنتی جمهوری آذربایجان با انتشار گزارشی مشکلات کاربران در دسترسی به سایت سیمای آذری شبکه جهانی سحر را ناشی از فیلتر شدن این سایت در آذربایجان دانست.

به گزارش پرس تی وی، مجمع اینترنتی جمهوری آذربایجان اعلام کرد، براساس بررسی این مجمع تعدادی از پایگاه های اینترنتی از جمله سایت شبکه جهانی سحر، رادیو آزادی و فیس بوک در آذربایجان در چند ماه اخیر با ایجاد موانع عمدی فلیتر شده‌اند.

اختلال در دسترسی به پایگاه‌های اینترنتی صدا وسیمای آذری ایران از اوایل نوامبر گذشته و پس از آن آغاز شد که این رسانه برخی اطلاعات از جمله اخبار مربوط به فعالیت‌های اسرائیل در جمهوری آذربایجان را منتشر کرده بود.

رفعت گلمحمداف، رئیس بخش توسعه خبر وزارت ارتباطات و فناوری آذربایجان نوامبر گذشته مداخله این وزارتخانه در فیلتر کردن پایگاه اینترنتی صدا وسیمای آذری ایران را رد کرد. با این حال بررسی‌های اخیر و گزارش مجمع اینترنتی آذربایجان نشان ‌دهد که ورود به پایگاه‌های اینترنتی صدا و سیمای آذری ایران تنها در جمهوری آذربایجان با مشکل مواجه است.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۲۰:۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۱ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 5
ارسال نظر
49099
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 5
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...