برگزاری آئین بزرگداشت شهدای مدافع حرم در دانشگاه سمنان

آئین بزرگداشت شهدای مدافع حرم شهرستان سمنان در تالار امیرکبیر دانشگاه سمنان برگزار و از خانواده های آنان قدر دانی شد

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ،در این مراسم که خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و اقشار مختلف مردمی، به ویژه دانشجویان حضور داشتند، حجت الاسلام مرتضی ادیب یزدی استاد حوزه و دانشگاه گفت: همه دستاوردهای امروز نظام مقدس اسلامی ایران، ثمره و نتیجه خون شهدایی است که در راه آرمان های اسلامی ریخته شده است .
این استاد حوزه و دانشگاه پاسداری از خون شهدا را یک وظیفه و رسالت دانست و افزود: قوام امروز نظام مقدس اسلامی به برکت خون شهدا و رشادت‌ها و فداکاری‌های شهیدان این مرز و بوم است که باید راه آنان در جامعه ادامه یابد.
وی با تشریح وضعیت منطقه و جنایات تروریست‌ها در کشورهای عراق و سوریه، اقدام شهدای مدافع حرم را دفاع از حقانیت اسلام دانست و این شهدای والامقام را ستود.
حجت‌الاسلام ادیب یزدی با اشاره به اینکه امروز شاهد بسیج همگانی علیه تروریسم در منطقه هستیم و این موضوع نشان می‌دهد که سیاست‌های خصمانه غرب برای منفور کردن و خشن نشان دادن چهره اسلام شکست خورده است.
بیان رشادتهای شهدای مدافع حرم ، مداحی وپخش نماهنگ ویژه شهدای مدافع حرم از دیگر برنامه های این آیین بزرگداشت بود

کد خبر 509595

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین