هاشمی: انگ زدن‌های انتخاباتی از روی درماندگی است/ این‌گونه سخنان سنخیتی با مواضع امام و رهبری ندارد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کسانی که دستشان از بهانه‌های تخریبی و اهانت خالی است، این روزها از روی درماندگی و ضعف استدلال و منطق، جاهلانه شخصیت‌های مبارز، سابقه‌دار و حتی مورد تأیید شورای نگهبان را با انتساب تعابیری همچون انگلیسی و نفوذی یاد می‌کنند ولی مردم خوب می‌دانند این تعابیر بر چه کسانی صدق می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از استادان دانشگاه‌ها، پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و مراکز آموزش عالی، به ویژه دانشگاهیان غرب استان تهران، دانشجو و استاد را سرمایه‌ای ارزشمند برای امروز و آینده کشور خواند و گفت: استدلال پذیری و منطق‌گرایی این قشر فرهیخته ویژگی خاص آنان است که سعی می‌کنند نظرات خویش را با تکیه بر مستندات ارائه نمایند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با بیان این جمله که «اتکای به زور به جای منطق، اصلاً خوب نیست»، به سیره‌ی نبوی در تمام 23 سال بعد از بعثت اشاره کرد و گفت: پیامبر اسلام(ص) در کفرستان حجازی که مردم، بت را می‌تراشیدند و سپس آن را خدای خود می‌خواندند و بچه‌هایشان را به پایش قربانی می‌کردند، با استدلال و منطق، دین اسلام را در قلوب مردم جای داد، به گونه‌ای که همان بت‌پرستان عصر جاهلی به دلیل رشد آگاهی، به مقابله با سران شرک برخاستند.
اهم سخنان امروز رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی به شرح زیر است:

** {اظهار تأسف از سخنان کسانی که این روزها دم از اسلام ناب می‌زنند و با سخنان نسنجیده و کارهای افراطی، مردم را از نظام اسلامی دور می‌کنند} شاید سوء نیت هم نداشته باشند، اما نتایج کارهایشان جز تفرقه افکنی بین مردم و دوری جوانان از انقلاب اسلامی نیست که رأی مردم را برای دوام نظام بی‌تأثیر می‌دانند.
** این‌گونه سخنان هیچ سنخیتی با مواضع امام(ره) و مقام معظم رهبری ندارد. تأسف بیشتر اینجاست که این جریان سخنان خود را از طریق تریبون‌های رسمی می‌زنند و ممکن است برخی نیز این‌گونه اظهارنظرها را مواضع نظام بپندارند، حال آن که موضع امام(ره) و نظام از همان آغاز مشخص بود که در زمانی کوتاه پس از پیروزی، برای انتخاب نوع نظام به رأی مردم مراجعه کرده بودند. چون انتخاباتی بودن جزو ذات نظام اسلامی است.
** امروز هم پایه‌های نظام اسلامی با حضور مردم محکم و مستحکم می‌شود و هرکس با هر دلیل و توجیهی حضور مردم را کمرنگ کند، به دشمنان انقلاب خدمت کرده است.
**هر کس با مردم مهربان‌تر باشد، رأی آنان را خواهد داشت، به تبلیغات مسموم این روزها و فعالیت‌های تخریبی برخی از جناح‌ها به خاطر حمایت یا عدم حمایت بیگانگان از برخی نامزدها پرداخت و گفت: معلوم است که بیگانگان برای انقلاب دل نمی‌سوزانند و از آن آشکارتر این است که مردم خدمتگزاران صدیق را از انسان‌های افراطی و شعاری تشخیص می‌دهند.
** شیوه‌های انتخاباتی این فرصت را برای مردم ایجاد کرده که اگر در مقطعی و در انتخاباتی اشتباه کنند، در انتخابات دیگر جبران می‌کنند و نباید از عزم مردم برای جبران اشتباهات گذشته ترسید، چون آنان انقلاب و کشور را از جان و دل دوست دارند.
** برنامه‌ریزی برای بیرون کردن مخالفان سیاسی از صحنه از جمله مبارزات انتخاباتی یکی از زشت‌ترین کارها در جامعه است. محافل و کسانی که دستشان از بهانه‌های تخریبی و اهانت خالی است، این روزها از روی درماندگی و ضعف استدلال و منطق، بدور از ادب سیاسی و اخلاق اجتماعی و آداب اسلامی و انسانی، جاهلانه شخصیت‌های مبارز، سابقه‌دار و حتی مورد تأیید شورای نگهبان را با انتساب تعابیری همچون انگلیسی و نفوذی یاد می‌کنند و البته مردم خوب می‌دانند این تعابیر برای کسانی صدق می‌کند که می‌خواهند دانسته یا ندانسته بین مردم و انقلاب جدایی بیندازند.
** عوامل نفوذی واقعی کسانی هستند که با امکانات بیت‌المال سعی در تخریب چهره‌های انقلابی دارند. زشت‌ترین نفوذ برای انسان‌ها، نفوذ شیطان در دل کسانی است که هر گونه کار غیراخلاقی از جمله انگ زدن به رقبای انتخاباتی را با توجه به مطامع دو روزه دنیا، برای اهداف خویش توجیه می‌کنند.

** آن جماعتی که با همه‌ی هزینه‌های تبلیغاتی از رسانه‌ها و روزنامه‌های ملی و بیت‌المال، از مردم شکست خوردند، این روزها می‌خواهند انتقام شکست خود از مردم را با توهین به دولت و شخص رئیس‌جمهور بگیرند.
** مدتها قبل از شروع بحث‌های انتخاباتی سال 92 در جلسه‌ی که معمولاً پس از جلسات مجمع تشخیص مصلحت با دوستان می‌نشینیم، به دکتر روحانی پیشنهاد ثبت‌نام در انتخابات را دادیم.
** {با اشاره به سونامی سیاسی و موج امیدی که پس از نام‌نویسی ایشان در سراسر کشور ایجاد شده بود} برنامه‌ریزی کرده‌ بودیم که این موج نا امید نشود و مسلماً برای امیدوار ماندن نیاز به اقداماتی داشت که از جمله‌ی آنان انصراف آقای دکتر عارف و حمایت‌های من و آقای خاتمی از دکتر روحانی بود، البته به حق، سخنرانی‌ها و قوی حاضر شدن در مناظره‌ها نیز در پیروزی نهایی دکتر روحانی نقش بسیار مؤثری داشت.
** در این مقطع روی سخنم به کسانی است که در جامعه رأی و جایگاه بالایی دارند و اجازه‌ی در شرکت در انتخابات را به هر دلیلی پیدا نکردند. باید از شیوه‌ی انتخابات ریاست جمهوری سال 92 برای برگزاری یک انتخابات پرشور و پیروزی کسانی ـ ولو کمتر مشهورـ که تفکرات آنان به تفکرات اکثریت جامعه نزدیک است، استفاده کنیم، که دوام انقلاب و تداوم توجه به رأی مردم در تصمیمات، به حضور پرشور مردم در انتخابات هفت اسفند بستگی دارد.
29213

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 512432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرشاد A1 ۱۹:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
    54 38
    احسنت و درود
  • داودی A1 ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
    67 59
    زنده بادمرد همیشه استوار
  • علی A1 ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
    35 1
    7 اسفند همه با هم از صبح زود در صحنه انتخابات حاضر می شویم و به لیست مردمی یاران اعتدال و امید رای می دهیم.
  • نکته سنج A1 ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۲
    8 0
    اقای که با پرچم انگلیس میاد و همیشه نظر منفی تو خبرا میده.خدایی بیشتر وقتا همین یه نفره.برید نظرات اخبار این چند روز رو بررسی کنید خیلی جالبه به خدا...اقلیت پر سر و صدا
  • بی نام RO ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    7 25
    آقای هاشمی شما به عنوان یک روحانی که باید بچسبید به معنویات و آخرت و پشت پا به دنیا ومادیات بزنید . برعکس چهار چنگوله به پست و مقام و ثروت چسبیدید.
    • بی نام GB ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
      7 0
      فکر می کنم این حرفتو حتی بزرگان شماهام قبول نداشته باشه
  • ايراني A1 ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    9 0
    جانم فدايه هاشمي مرگ بر هر چي افراطيه
  • بی نام A1 ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    5 0
    حضرت ایت ا..هاشمی همیشه کنارمردم بوده نه روبرو این را باید دیگران یاد بگیرند