سنگ تمام آموزش و پرورش لرستان برای کار فرهنگی؛ مدیریتی که مدرسه "فلک الدین" را طویله کرد/درآمد 50 هزار تومانی از اجاره مدرسه به یک دامدار، خبری بود که روز گذشته در دنیای خبری لرستان منتشر شد و مردم را در بهت فرو برد.
ماجرای اجاره دادن یک مدرسه از سوی آموزش و پرورش به خانوادهای که از روی فقر آنرا به محل نگهداری از گوسفندان تبدیل کردهاند.
تنها خواندن تیتر مطلب کافی بود تا تمام محرومیتهای محلههایی مانند فلکالدین بر سر هر خوانندهای آوار شود. محلههایی که لبخند کودکانشان با وعدههای بی سرانجام مسئولین به صورت ننشسته، خشک میشود. وعدههایی که لابهلای کاغذبازیها و روابط بین اداری گم شده و تنها خبری از آنها در آرشیو رسانهها دفن میشود.
در اینجا نقش مطالبهگر و پیگیر رسانهها خود را نشان میدهد تا تمام وعدهها را در پروندههای باز خود نگه دارند و تا رسیدن به نتیجه مطلوب، دست از پیگیری برندارند.
در دنیای امروز کمتر کسی وجود دارد که تحت تاثیر اخبار و حواشی آن قرار نگیرد. بهخصوص با پیشرفت روزافزون رسانههای مجازی و همینطور حضور چند ده میلیونی ایرانیان در شبکههای اجتماعی، دولبه تاثیرگذاری مثبت و منفی رسانهها مدام در حال رقابت هستند و در این میان تنها رسانههایی به نتیجه میرسند که بدون حب و بغض، صرفا جهت حل مشکلات مردم پا به عرصه خبر بگذارند.
انتقادی که به دور از تسویه حسابهای جناحی و شخصی مطرح شود، نهایتا مسیر خود را باز کرده و حتی اگر به نتیجه مطلوب منجر نشود، سوالی را در اذهان مردم ایجاد کرده و اعتبار رسانه خود را نیز تثبیت میکند.
تعدد رسانههای مکتوب و مجازی استان لرستان قاعدتا باید موجب پویایی مطالبات به حق مردم باشد تا مردم استان هر کدام به تعداد رسانههای موجود، زبانی برای حل مشکلات خود داشته باشند. در میان رسانههای متعدد لرستان نیز میتوان کم و بیش این جنس مطالبهگریها را مشاهده کرد.
رسیدن به نتیجه مطلوب به دوبازوی "رسانه مطالبهگر" و "مسئول متعهد" نیازمند است. در مقابل پیگیری به حق رسانهها، این مسئولین هستند که باید پای رسالتشان بایستند و رسانههای مطالبهگر را به چشم مشاورینی دلسوز ببینند و در حل مشکلات مردم در حیطه مسئولیتشان از هیچ کاری فرونگذارند.
اما متاسفانه اغلب دیده میشود، مدیران به جای تقویت رسانهها و تعامل با ایشان، از هر انتقادی به سرعت به خشم آمده و شکایتنامهای را تنظیم میکنند تا در این میان تنها این حق مردم باشد که به فراموشی سپرده میشود.
تاریخ رسانهای لرستان تا به امروز عذرخواهی هیچ مدیری را به چشم ندیده بود و این یعنی هیچکدام از مدیران استان لرستان حاضر نبودند مسئولیت کارهایشان را بر عهده بگیرند و از ظن خود تنها فردی هستند که در عدم توسعه لرستان نقشی ندارند.
و اما امروز اتفاق جدیدی در تاریخ رسانهای لرستان اتفاق افتاد. در پی انتشار گزارش "مدیریتی که مدرسه فلک الدین را طویله کرد"؛ آموزش و پرورش لرستان عذرخواهی کرد
یکی از مدیران فعال روابط عمومی در جوابیه به مطلب درج شده مذکور در یکی از نشریات فضای مجازی لرستان، از مردم عذرخواهی کرد.
اتفاق نادری که بارقهای از امید در دل مردم و همینطور رسانههای متعهد ایجاد کرد تا زمزمههایی در فضای مجازی در تقدیر از عذرخواهی این مدیر روابط عمومی همهگیر شود.
مدیری که بر خلاف بسیاری از همکارانش ترجیح داد نه تنها پروندهای حاوی شکایت را به پروندههای فراوان دیگر شکایت از رسانهها اضافه نکند، بلکه با شجاعت از مردم عذرخواهی کند.
مردم و رسانهها امیدوارند این چنین برخوردهایی برای دیگر مدیران سرمشق قرار گیرد. زیرا اگرچه مشکلات استان لرستان یک شبه حل نخواهند شد اما مسئولیتپذیری متولیان امر موجب میشود تا مردم در کنار مسئولین برای توسعه استان گامهای محکمتری را بردارند.
46
نظر شما