۰ نفر
۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۱
کارگاه صبحانه سالم در اردبیل برگزار شد

در این کارگاه ویژگیهای یک صبحانه سالم با هدف آشنایی مخاطبین با خوراکی های سالم و مواد پروتئینی مانند تخم مرغ، مواد لبنی نظیر شیر، پنیر و گردو، خامه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، شهروندان اردبیلی پس از ورزش صبحگاهی که به صورت روزانه در محل پارک جیرال برگزار می شود ، در ویژه برنامه صبح سلامت که شامل برپایی کارگاه آموزشی تغذیه سالم و سفره سلامت بود ، شرکت کردند.

در این برنامه که درفضای سبز محوطه پارک جیرال انجام شد، ابتدا حمید خلق کارشناس تغذیه به بیان نکات کلیدی و موارد مهم در مورد تغذیه سالم پرداخت و افزود: رعایت این موارد هرچند ناچیز شاید خیلی مهم به نظر نرسد اما تاثیر مثبت وغیر قابل انکاری در سلامتی افراد می تواند داشته باشد.

 

وی همچنین به حاضرین توصیه کرد تا از امکانات و فضای سبز موجود در نزدیک محل زندگی خود بیشترین استفاده را ببرند و انجام این برنامه را یک قدم مثبت و رو به جلو برای اهمیت به سلامتی و دریافت انرژی مثبت در افراد قلمداد کرد.

حمید خلق در ادامه به ذکر اسامی انواع مواد غذایی سالم و در عین حال ساده پرداخت و ادامه داد: سالم ترین نان مصرفی برای خانواده ها سنگک است که از نظر کالری ارزش بالایی دارد.

که به عنوان وعده صبحانه می تواند مورد استفاده قرار گیرد و به عنوان صبحانه سالم از آنها نام برد و یادآور شدکه دین مبین اسلام به تغذیه کامل و درست تاکید دارد.

وی تنوع را یکی از ویژگی های مهم سفره های صبحانه برشمرد و گفت: برای افزایش رغبت بچه ها و دانش اموزان به خوردن صبحانه تلاش کنید تا از غذاهای رنگی بیشتر استفاده کنید.

کارشناس تغذیه در این جشنواره از خانواده ها خواست که سفره هایی را آماده کنند که از حداکثر ارزش غذایی برخوردار باشد.

بابک پورپناهی مدیر سازمان، فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل در حاشیه این مراسم به خبرنگار ما گفت: با هدف تغذیه سالم و سبک زندگی اسلامی ایرانی کارگاه عملی تغذیه و صبحانه سالم با حضور جمع کثیری مادران آنان در این مرکز برگزار شد.

وی تصریح کرد:در این برنامه در مورد تاثیر غذای سالم در زندگی و آسیبهای غذاهای ناسالم خصوصا فست وودها که در نتیجه مدرنیته شدن عصر حاضر بیشتر مورد توجه جوانان قرار گرفته بحث و گفتگو صورت گرفت.

مدیر سازمان، فرهنگی و ورزشی شهرداری اردبیل ابراز داشت:در کارگاه شرکت کنندگان درباره غذای سالم و تاثیر آن برسلامت جسم آشنا شدند.

در ادامه سفره صبحانه شرکت کنندگان به صورت دسته جمعی گسترده شد و همه حاضرین در برنامه با هم صبحانه خود را که برای تحقق شعار صبحانه ساده و سالم ، به صورت ساده آماده کرده بودند ، میل کردند.

در پایان به ساده ترین و سالم ترین سفره ها که با سلیقه و زیبا تزیین شده بودند جوایزی اهداء گردید.

46

کد مطلب 566512

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

آخرین اخبار