ایسنا نوشت: ناسا طی یک پژوهش جدید و در همکاری مشترکی با موسسه غیردولتی آلفرد پی اسلون، به بررسی میکروب‌هایی پرداخته است که افراد مختلف با خود به ایستگاه فضایی بین المللی برده‌اند.

تحقیقات میکروبی در ایستگاه فضایی بین‌المللی برای ناسا از اهمیتی بسیار زیادی برخوردار بوده؛ چرا که ناسا در حال حاضر خود را برای پروازهای فضایی طولانی مدت آینده آماده می‌کند.

هدف از این همکاری مشترک بین ناسا و بنیاد اسلون، دستیابی به درک بهتر برای کنترل محیط میکروبی در فضاپیماهای اکتشافاتی است.

انسان حامل میکروبهایی است که آنها را همه جا با خود می‌برد. برخی از این میکروب‌ها در داخل بدن و در دستگاه گوارش قرار داشته و برخی دیگر در خارج از بدن و بر روی پوست و لباس قرار دارند.

هنگامی که این جوامع میکروبی وارد یک محیط ساخته دست بشر مانند ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌شوند، یک اکوسیستم میکروبی به نام "MoBE" را برای خود بوجود می‌آورند.

ناسا به دنبال طرح‌های پیشنهادی از همراهان فوق دکترا برای تجزیه و تحلیل جوامع میکروبی در داخل ایستگاه فضایی است تا چگونگی گردآمدن، انطباق با محیط و تکامل این میکروب‌ها را بررسی کند.

محققان این پژوهش به مجموعه‌ای از نمونه‌های میکروبی ایستگاه فضایی بین‌المللی که بیش از یک دهه جمع‌آوری شده و همچنین به آرشیو مرکز فضایی جانسون ناسا در هوستون دستیابی خواهند داشت.

۵۴۵۴

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 582166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =