شهرداری شرق تهران اعلام کرد اولین اولویت‌هایی که مردم اعلام کرده‌اند رفع مزاحمت برخی اصناف و جمع‌آوری متکدیان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سامانه های شکایات مردم به شهرداری ها، در بیشتر شهرهای کشور فعالند. در تهران هم این سامانه نشان می دهد بیشترین شکایات مردم درباره اصناف مزاحم شهری و متکدیان است.
در همین رابطه شهرداری شرق تهران اعلام کرد رفع سد معبر اصناف و متکدیان در شرق تهران يک مطالبه مردمي است.
معاون خدمات شهري و محيط زيست منطقه 8 گفت: رفع سد معبر از اولويت‌هاي درخواستي مردم از شهرداري منطقه 8 است.
حمیدرضا فرخی درباره اقدامات شهرداری برای رسیدگی به این خواسته مردمی گفت: جمع‌آوري تابلوهاي غيرمجاز در معابر اصلي و رفع سد معبر از اولويت هاي معاونت خدمات شهري و محيط زيست منطقه 8 است و يکي از دغدغه‌هاي عمده مديران شهرداري حل ريشه‌اي سد معبر از اصناف و تکدي گري ها بوده و پيگيري اين خواسته مردمي باعث ايجاد آرامش براي آنان مي‌شود.
او گفت: شهرداري وظيفه دارد با بسيج امکانات خود در اين عرصه ورود پيدا کرده و با جلوگيري از سد معبر نسبت به جمع‌آوري مشاغل مزاحم نيز اقدام کند.
فرخی با بيان اينکه دستورالعمل نصب تابلو به کليه مراکز پزشکي ، اداري و تجاري ارسال شده است ، عنوان کرد: آنان بايد طبق دستورالعمل ارسالي براي اخذ مجوز نصب تابلو به شهرداري منطقه 8 تهران مراجعه کنند.

 


46231

 

کد خبر 604475

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین