مسیر جام‌جهانی کی‌روش حتما داد برانکو را در می‌آورد!

کارلوس کی‌روش برنامه تیم‌ملی را خیلی شفاف اعلام کرده‌است .برنامه‌ای که بی‌شک صدای مربیان لیگ را در طول مسیر سال بعد در می‌آورد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جاده جام جهانی که کارلوس کی روش ترسیم کرده است یکی از برنامه های جنجالی برای فوتبال ایران می شود. از همین حالا تا جام جهانی یک سال مانده است. او اما از شهریورماه برای آینده برنامه دارد. لیگ احتمالا از اوایل مرداد آغاز می شود و اوایل اردیبهشت تمام می شود. یعنی دقیقا 8 ماه.

از این 8 ماه اما کارلوس 2 ماه برنامه تمرینی دارد. تقریبا 4 وقفه 14 روزه و یک بازه سه روزه. این یعنی تقریبا هر بار که لیگ داغ می شود، بازی ها تعطیل و باز همان دعوای پرسپولیس و باقی تیم ها با تیم ملی که مدام باید با این وقفه ها بدنسازی داشته باشند. این برنامه اما یک برنامه حداقلی برای موفقیت است. کارلوس کی روش هم خیلی شفاف درباره این برنامه سخن گفت و حق هم داشت که بگوید. حالا می ماند فدراسیون فوتبال. اینکه آنها چه می کنند. فدراسیونی که دبیرکلش را کارلوس کی روش بار دیگر با انتقاد مواجه کرد تا حتی ساکت بگوید خیلی انتقاد تندی صورت گرفته است. فدراسیونی که بار قبل، نتوانست در برابر دعواها، مربی پرسپولیس را وادار به سکوت کند. دو کمپ تیم ملی لغو شد و انتقادهای شدیدی شد که کارلوس درباره شان عبور از خط قرمزها را به کار برد.

این بار اما کارلوس برنامه اش را رونمایی کرد. این برنامه یعنی اگر 30 هفته بازی باشد، هر تیم تقریبا هر 6 روز یک بازی دارد. بازی های لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی را هم همین وسط ها لحاظ کنید تا ببینید شرایط دشوار خواهد بود. همین اول باید از مربی ها رضایت گرفته شود تا پای حرفشان بمانند و در طول فصل بار دیگر به این مسیر ضربه ای نزنند. 

قطعا برانکو و بقیه فریاد می زنند و تجربه نشان داده فدراسیون جا می زند. کی روش اما در این جشن شادی می خواهد تضمین برای آینده بگیرد. اینکه در روزهای سخت کسی باز پشتش را خالی نکند. این برنامه اگر قبول نیست باید همین الان گفته شود نه اینکه باشگاه ها پای برگه ها را امضا کنند و بعد مثل سال قبل زیرش بزنند. 

اگر هدف رفتن به مرحله دوم جام جهانی و کسب درآمد 16 میلیون دلاری برای درآوردن هزینه های سرسام آور فوتبال و گام برداشتن در مسیر پیشرفت است باید از همین امروز همه متحد شوند. این برنامه را یکبار بپذیرند و تا ته ماجرا بی مشکل بروند یا بگویند نیازی به پذیرفتن چنین ریسکی از همین روز اول نیست.

این یک واقعیت است که نیاز به مدیریت تاج دارد .

4141

کد خبر 676713

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام EU ۰۳:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    39 42
    تضمین میدی بریم دور دوم تو که اینقد سنگ کیروش رو به سینه میزنی؟
  • بی نام A1 ۰۳:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    33 24
    کی روش وقتی تیم رو به مدت طولانی تری تمرین میده موضوعی که خیلی مشهوده اینه که اجرای تاکیتک های تهاجمی و نظم دفاعی بهتر و بیشتر خودشو نشون میده در نتیجه تمرین و ممارست راهگشای ایجاد ینظم و تشکیل یه تیم منسجمه و تیم باید به حد استانداری از انسجام برسه که احتمال ضریب و درصد اشتباهاتش کم بشه طی بازی دوم با ازبکستان و به خصوص بازی اول با ابکستان این نکته مشخص بود در ضمن برای باشگاه ها هم بد نیست تجربه نشون داده که کی روش بازیکناشون رو به تکامل می رسونه
  • ناصر A1 ۰۴:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    27 48
    كيروش هم ديگه شورش و در آورده چه خبره مگه بقيه كشورها چطور برنامه ريزي ميكنن ما هم يكيش لازم نيست ليگ تعطيل بشه واسه تمرين تيم ملي بازيكنها تو ليگ آماده تر ميمانند مربي بتيد از بازيكن ملي استفاده كنه نه اين كه تكنيك بازي اون رو عوضش بكنه
  • اامیر A1 ۰۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    34 12
    باید یه طور برنامه ریزی کنند که نه سیخ بسوزه نه کباب،مخصوصا برای پرسپولیس که بین شش تا هشت نماینده در تیم ملی دارد.بقیه تیم ها یا نماینده ندارند یا نهایت یک نماینده دارند.هم باید تیم ملی را در نظر گرفت وهم پرسپولیس که بازی های آسیایی مهمی دارد.
  • بی نام A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    28 23
    این برنامه ای است که امثال کره شمالی و قطر هر دوره برای جام جهانی لحاظ میکنند. اما الان کجای فوتبال دنیا هستند ؟؟؟؟ کدوم کشور مطرح دنیا همچین برنامه ای داره ؟ حتی ژاپن و کره هم اینجوری نیستند.
  • علی پرسپولیسی IR ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    37 21
    این برنامه را باید بپذیرند و همگی‌متحد شوند؟ معنی این کلمات رو میدونید؟ مجموع حرفتون یعنی دیکتاتوری کامل . اون باید بپذیرندش یعنی زورگویی و اون متحد شدن یه طرفه یعنی برده شدن آقا جان اردو ها باید بر اساس استاندارد های فیفا باشه اگه نه فقط یه بار استثنا نه ته تهش ۲ بار استثنا . این چه برنامه هاییه که برای هر بازی ۲۵ روز اردو؟ برای هر تعطیلات و پیش فصل باشگاهی یه اردوی طولانی مدت ملی؟ مگه باشگاه های خارجی میپذیرن و بازیکنشونو میدن که باشگاه های داخلی این کارو بکنن؟ تعامل که یه طرفه نمیشه . هر کاری دوست دارید بکنید بعد بگید بپذیرید تا موفق شویم تو جام ملت های آسیا مگه نپذیرفتیم؟ چی شد؟ عراق جنگ زده حذفمون کرد. فوتبال چیزی که فکر میکنید نیست . فوتبال از راه قلم‌ نمیگذره.
  • بی نام A1 ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    33 23
    همه باید در خدمت تیم ملی باش.
  • بی نام A1 ۰۶:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۵
    28 13
    تیمهای باشگاهی و تیم ملی هردو ویترین فوتبال ایران هستن و نباید یکی رو فدای دیگری کرد. با این فشار روی باشگاهها هر سال رتبه باشگاهی ما در آسیا پایین میاد وسهمیه مون رو از دست میدیم. در نتیجه بستر اصلی بازیکن سازی و تجربه بازيهاي بین المللی رو از دست خواهیم داد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین