رئیس اتحادیه جایگاه داران سوخت گفت:« علت افزایش مصرف بنزین،افزایش تولید خودرو و واردات است.»

بیژن حاج محمدرضا رئیس اتحادیه جایگاه داران سوخت در گفت و گو با خبرآنلاین گفت:« در حال حاضر قیمت بنزین تولید داخل تقریبا با قیمت فوب خلیج فارس برابر است؛ به طوری که در امارات متحده عربی هم هر لیتر بنزین به قیمت یک درهم که حدود هزار تومان است به فروش می رسد.»

او افزود:« قیمت بنزین داخلی با فوب خلیج فارس ۲ سال است که برابر شده است.» 

حاج محمدرضا با اشاره به افزایش مصرف قیمت بنزین در کشور گفت:«در پیک مصرف حتی تراکمی در جایگاه وجود ندارد و هر ساعتی از شبانه روز می توان به سهولت سوخت کرد؛ آماری که شرکت ملی نفت برای افزایش مصرف بنزین در کشور اعلام می کند،به دلیل افزایش تولید داخل خودرو و افزایش  واردات خودرو در این سال هاست.»

او عنوان کرد:« در حال حاضر دولت هیچ یارانه ای بابت فروش بنزین به قیمت هزارتومان نمی پردازد؛ زمانی که قیمت بنزین حدود ۴۰۰ تومان بود،دولت یارانه می داد، اما اکنون که با قیمت هزار تومان عرضه می شود،با قیمت های فوب خلیج فارس برابری می کند. درواقع از سال۹۴ یارانه های بنزین جمع شده است.»

حاج محمدرضا در رابطه ورود خارجی ها به ساخت جایگاه بنزین در کشور گفت:« این موضوع یک کار برندسازی بود و چون در چارچوب قوانین کشور نبود، به طور کامل از دستور کار خارج شد.»

او اظهار کرد:« خارجی ها بیشتر علاقه دارند که در تولید و استخراج نفت از میادین نفتی سرمایه گذاری کنند؛در حال حاضر هیچ خارجی در بخش پمپ بنزین سرمایه گذاری نکرده و حضور ندارد.»

 

35224

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 691515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کورش RO ۰۵:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۷
    2 3
    جهت اطلاع ایشان هر لیتر بنزین در امارات یک درهم و هشتاد و شش صدم می باشد که حدود دو هزار تومان است. که این مبلغ شامل هیچگونه مالیاتی نمی باشد. چنانچه مالیات تعلق می گرفت قطعا نرخ بالاتر می رفت. پس،قطعا دولت رایانه می پردلزد. افزایش مصرف سوخت بدلیل وجود خودروهای پرمصرف همانند پژو. نبود حمل و نقل مطمئن شهری و بین شهری. خودروهای فرسوده. نظام اداری قدیمی که برای هرکاری نیلز به حضپر می باشد و مهمترین آن قاچاق سوخت به کشورهای همسایه بدلیل همین اختلاف نرخ. گاها نیز شنیده شده سوخت قبل ار رسیدن به نرز در همان دریا توسط کشتیها قاچاق شده اند.