رئیس جمهور با بیان اینکه ما ملت آزادی هستیم و طبق قانون اساسی و حقوق شهروندی، مردم در بیان انتقادات و حتی اعتراض‌شان کاملاً آزاد هستند؛ افزود: اما در عین حال باید توجه کنیم که نحوه انتقاد و اعتراض باید به گونه‌ای باشد که پایان آن منتهی به بهتر شدن شرایط کشور و زندگی مردم شود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام حسن روحانی  در جلسه هیات دولت با اشاره به اینکه در روزهای اخیر شاهد اعتراض ها در برخی نقاط کشور عزیزمان بوده ایم، گفت: حل برخی از این‌ مسایل آسان نبوده و زمان‌بر است و دولت و ملت باید برای حل این مشکلات دست به دست بدهند. ریشه برخی از مشکلات اقتصادی مردم به سال‌های قبل برمی‌گردد و برخی‌ دیگر هم به همین ایام مربوط می شود. دولت و ملت باید دست هم را گرفته و یکدیگر را یاری کنند؛ اما نقد مردم فقط به اقتصاد نیست، مردم راجع به فساد و شفافیت حرف دارند و می گویند مسایل باید شفاف باشد.

روحانی با اشاره به اینکه مردم می‌خواهند در بخش قانون‌گذاری، اجرایی، قضایی و دیگر بخش‌های کشور، مسایل به وضوح برای آنها تبیین شود تا بتوانند قضاوت دقیقی داشته باشند، خاطرنشان کرد: اینکه در رسانه همه نقدهای مردم را به دستگاه اجرایی برگردانیم، بی‌دقتی است.

رییس جمهور همچنین افزود: مردم نسبت به اینکه باید با فساد مبارزه جدی‌تر شود و اینکه برخی چرا مسایل به خوبی برای آنان تبیین نمی‌شود، نقد دارند.

روحانی اظهار داشت: انتقاد در همه امور کشور حق مردم است و ما معتقدیم حکومت و کشور متعلق به مردم است و مردم باید آنچه می‌خواهند را بخوبی بیان کنند.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه نقد با خشونت و تخریب اموال عمومی کاملاً متفاوت است، گفت: در عین حالی که از نقد استقبال می‌کنیم و دستگاه‌های مسئول کشور باید زمینه را برای انتقاد و اعتراض قانونی مردم، حتی راهپیمایی و اجتماع قانونمند آنها فراهم کنند و این حق مردم است؛ اما در عین حال نباید بگذاریم فضایی ایجاد شود که در آن فضا دوستداران انقلاب و مردم نگرانی برای زندگی‌ و امنیت‌شان، ایجاد شود.

روحانی با بیان اینکه شیوه صحیح و انتخابی برای بیان نقد باید یک شیوه کاملاً منطقی، دقیق و قانونی بوده و در نهایت منجر به اصلاح شود، اظهار داشت: اگر شیوه‌ای برای بیان نقد انتخاب شود که بواسطه آن مردم در زندگی، کسب و کار، رفت و آمد و سرمایه گذاری، دچار تردید و نگرانی شوند و دشمنان ما دست‌افشانی و پایکوبی کنند، حتما شیوه ای غلط است.

رییس جمهور با اشاره به ابراز شادمانی دشمنان انقلاب، گفت: این آقایی که امروز در آمریکا می‌خواهد با مردم ما همدردی کند، یادش رفته که چند ماه پیش ملت ایران را تروریست نامید؛ این آدمی که سر تا پایش علیه ملت ایران است؛ حق ندارد برای مردم ایران دلسوزی کند.

روحانی با بیان اینکه این روزها برخی از کشورهای عرب منطقه که هیچ‌وقت با مردم ایران میانه خوبی نداشتند، پایکوبی می‌کنند، تصریح کرد: باید توجه کنیم که آیا این شیوه اعتراض، شیوه‌ای دقیق و به نفع مردم است یا به نفع دیگران!؟

رییس جمهور امنیت ملی، آرامش و انسجام ملی، وحدت و برادری در ایران را بزرگترین سرمایه‌ در منطقه دانست و تاکید کرد: در کشور ما همه اقوام و مذاهب برادرانه با هم زندگی می کنند و مردم در انتخابات نشان دادند که چگونه نسبت به منافع ملی و آینده کشور خودشان حساسیت دارند.

روحانی با اشاره به اینکه اگر مردم در انتخابات آمدند و اکثریت مردم راهی را انتخاب کردند، ما نیز در مقام عمل باید آن راهی که اکثریت خواسته را شروع کرده و ادامه دهیم، افزود: توقعات و مطالبات مردم، توقعات و مطالبات درستی است، اما اگر شیوه‌ای انتخاب کردیم که در بیان مطالبات به حق‌مان، افرادی داخل شدند و سخنانی ناصحیح، غلط، ناروا، مشکل‌آفرین، دشمن شاد کن و مردم‌نگران کن مطرح کردند، قابل قبول نیست و همه باید به این نکته توجه کنیم.

رییس جمهور ادامه داد: این دولت هر آنچه که در حقوق شهروندی و در انتخابات به مردم وعده داده، پای پیمان خودش ایستاده و می‌خواهد در این کشور، جوان‌ها، دانشگاه‌ها و زنان و مردان و روستائیان با نشاط باشند و همه تلاش خود را برای حل مشکلات مردم بکار برده است؛ البته معنی‌اش این نیست که مشکلات مردم حل شده و مردم امروز مشکل ندارند، اما همه شاخص‌های اجتماعی و اقتصادی نشان می‌دهد که وضع کشور ما نسبت به 4 سال پیش چند قدم روبه جلو رفته است.

روحانی اظهار داشت: امروز وضعیت و شرایط ما نسبت به موضوعاتی همانند بهداشت و درمان، آرامش اقتصادی، وضعیت روستاها و کمک به قشرهای بسیار ضعیف ، نسبت به گذشته بهبود یافته و در مسأله تحریم و حقوق ملی و تأثیرگذاری ایران در ثبات و امنیت منطقه شرایط ما متفاوت شده است اما معنی‌ آن این نیست که همه مشکلات مردم حل شده است.

رییس جمهور با اشاره به ضرورت تلاش بیشتر دولت برای اشتغال، گفت: طبیعی است اگر وضعیت اشتغال برای 2 خانواده در میان 4 خانواده درست شده باشد، آن 2 خانواده دیگر که هنوز اشتغال فرزندشان درست نشده، این احساس رضایت را ندارند.

روحانی افزود: درست است که قدم‌هایی برداشته شده، اما کاهش قدرت خرید مردم از 5 - 6 سال پیش هنوز به طور کامل جبران نشده است؛ مردم مشکلاتی دارند و این مشکلات باید حل شود.

رییس جمهور با بیان اینکه من از جوانان و مردم ایران و از همه خانواده‌ها درخواست می‌کنم روی راه حل مسایل بیشتر دقت کنیم، گفت: ما در کشور مشکل هوا، ریزگرد، آب، اشتغال و مشکلات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی گوناگون داریم؛ باید با فساد مبارزه کنیم و همه مردم بتوانند روی اعمال ما نظارت کنند. این مسایل وجود دارد و باید حل و فصل شود. اما چه راهی را باید انتخاب کنیم؟

وی با بیان اینکه مردم در زمینه مسایل اقتصادی و اجتماعی مشکلاتی دارند، خاطرنشان کرد: امسال در فصل پاییز با یک خشکسالی مواجه بودیم که باعث شد نسبت به متوسط ده سال گذشته حدود 55 درصد کاهش بارندگی داشته باشیم و از سویی با مشکلات دیگری از قبیل سیل یا زلزله مواجه بودیم و مردم با ریزگردها و هوای بد دست و پنجه نرم می‌کنند.

روحانی با تاکید بر اینکه باید همدیگر را یاری و کمک کرده و همه اقشار و جناح‌ها احساس کنند که صدا و سیمای ملی ما متعلق به خودشان است، اظهار داشت: باید همه احساس کنند در این رسانه ملی حضور دارند و بتوانند نظرات‌شان را بیان کنند. مردم باید احساس کنند که در رسانه‌ها می‌توانند حرف‌هایشان را بیان کنند.

وی تاکید کرد: اما در عین حال دولت گروهی را که بخواهند اموال عمومی را تخریب کنند یا نظم اجتماعی را بهم بزنند و یا در جامعه اغتشاشی ایجاد کنند، حتماً‌ تحمل نخواهد کرد.

رییس جمهور با بیان اینکه " نقد با زبان صریح گفته شود اما باید توجه داشت که مردم نیز آرامش و امنیت می‌خواهند"، خاطرنشان کرد: مردم ما شرایطی می خواهند که بهتر بتوانند سرمایه‌گذاری کنند. آیا اگر در جامعه ناآرامی داشته باشیم، اشتغال ما بیشتر شده و وضعیت اقتصادی مردم بهتر می‌شود؟

روحانی افزود: امروز دولت آمریکا که در داخل این کشور با مشکلات فراوانی روبرو است، موجب شده مردم آمریکا نسبت به شرایط سیاسی و اجتماعی شان در این کشور نگران باشند.

روحانی با بیان اینکه رییس جمهور آمریکا از روز اولی که به کاخ سفید آمده علیه ملت ایران اقدام کرده و برای رفت و آمد به آمریکا، ارائه ویزا و مسایل مالی و بانکی مردم هر روز مشکل درست می‌کند، گفت: کسی که روزانه و به طور مداوم علیه ملت ایران تلاش می‌کند، نمی‌تواند دلسوز ملت ایران باشد؛ همچنین آن یکی دو کشور عرب منطقه نیز که در طول این چند سال علیه ملت ایران تلاش کردند هم نمی‌توانند برای ملت ایران دلسوزی بکنند.

رییس جمهور ادامه داد: از همه مقامات امنیتی و نیروهای انتظامی که رفتارشان با مردم، رفتار خشونت‌آمیزی نبوده و شکیبایی خودشان را حفظ کرده اند تشکر می کنم.

رییس جمهور خطاب به وزرا، معاونین و همه مسئولین بخش های اجرایی کشور گفت: باید به طور روزانه با مردم مشکلات را در میان بگذارید، و اگر مسأله‌ای پیش می‌آید، مردم باید بدانند؛ اگر آنفلوانزا می‌آید و مشکلاتی را برای طیور ایجاد می‌کند، همان‌ لحظه اول مردم باید مطلع شوند؛ نه یک هفته بعد از بازار و آثار آن بفهمند؛ اگر جنسی در کشور ما به اندازه کافی نیست و باید واردات انجام بگیرد، قبل از آنکه بازار احساس کمبود کند، مسئول مربوطه باید احساس کند و آن کمبود را جبران کند؛ اگر مشکلی در مؤسسات اعتباری غیرقانونی وجود دارد، قبل از هر کس رییس بانک مرکزی باید برای مردم توضیح دهد و اگر با تلاش فراوان اقدام مثبتی انجام دادیم باید برای مردم تبیین شود؛ اگر مشکل زیست محیطی داریم باید برای مردم توضیح دهیم. ما باید با مردم حرف بزنیم و صحبت کنیم. هیچ مسئولی نمی‌تواند بدون ارتباط و استمداد و توضیح با مردم در کار خودش موفق باشد.

روحانی اظهار داشت: آنچه امروز از جوانان و مردم عزیزمان می خواهم اینست که در این شرایط حساس منطقه و کشور باید هوشیاری‌مان بیشتر باشد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه در هفته‌های گذشته گروه‌ها و اقشاری از مردم که مشکلاتی داشتند، نظرشان را گفتند، افزود: مشکلات و مسایلی که مربوط به جمع و قشری از کشور است، باید در چارچوب قانونی تبیین شود، اما انتخاب شیوه‌های دیگر می‌تواند برای کشور، امنیت و آینده ما خطرناک باشد و من مطمئنم که مردم شیوه قانونی و منطق را می‌پسندند.

روحانی با اشاره به اینکه نباید اجازه دهیم شرایطی در کشور بوجود بیاید که در این فضا دشمن سوء استفاده کرده و برخی از افراد حرکات و اقدامات احساسی انجام دهند، گفت: راه رسیدن به چنین هدفی، کمک، حضور، بیان مردم و توجه به آینده و نتایج است؛ تردید ندارم دولت ما به عنوان منتخب مردم و ملت ما به عنوان ولی‌نعمت ما ، در کنار هم به راحتی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل و فصل کنیم و برای برطرف شدن برخی از مشکلاتی که زمان‌بر است، شکیبایی کنیم.

رییس جمهور با اشاره به اینکه همه باید تلاش کنیم تا به مردم در مقام عمل نشان دهیم که فضای نقد، انتقاد، اعتراض در چارچوب قانون، کاملاً آزاد است، اما فضای تخریب و اغتشاش حتماً فضایی نیست که مردم ما آن را تحمل کنند، ابراز امیدواری کرد که شاهد تلاش جمعی برای دستیابی به ایرانی بهتر در پیش‌رو باشیم و بتوانیم مشکلات‌مان را با یاری همدیگر حل و فصل کنیم.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 742256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 28
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    56 0
    آقای روحانی کاش اقلا اینقدر قدرت داشتی که از حذف ردیفهای بودجه میلیاردی نهادهایی که هیچ سودی برای جامعه ندارند حرف بزنی . افسوس و صد افسوس
  • علی A1 ۰۴:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    150 0
    آقا تو را به خدا یکی به وضعیت اداره مالیات، شهرداری و ثبت و اسناد برسه رشوه بیداد میکنه خون مردم را در شیشه میکنند این بی وجدان ها
    • بی نام IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
      10 0
      ثبت اسناد و شهرداری افتضاحه ....... سلام میکنی 500 تومن میخوان ازت
  • بی نام IR ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    8 0
    تنها راه آقای روحانی برای خاموش شدن اعتراضات ...... قطع بودجه های غیر ضروریه نهادهای غیر موجهی ایه که هیچ کاری نمی کنن و مثل زالو خون ملت رو میمکند ..... گرفتن مالیات از نهادهایه که بیشترین درآمد رو دارن و هیچ حسابی به ملت پس نمیدن ...... و کمک به معیشت مردم .......وگر نه این اعتراضات به جایی می رسه که ..... نه از تاک نشان بماند و نه از تاکنشان
  • بی نام A1 ۰۵:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    7 0
    آقای روحانی مثل همان زمان که برای انتخابات تبلیغات میکردید و سخنرانی برگزار میکردید و مردم هم برای شما تبلیغ میکردند، الان با همان مردم رو در رو صحبت کنید، چرا مردم نمیتونن خواسته هاشونو به هیچ کس عنوان کنند؟ با مردم رو در رو صحبت کنید و آرامش رو به مردم برگردونید تا خیلی دیر نشده ...
  • بی نام IR ۰۵:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    3 0
    حرف حرف حرف آقای روحانی حرف بسته عمل کن.طرف مردم باش.
  • بی نام IR ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    5 0
    بابا موضوع روشنه. سهم یه ایرانی از ثروتهای ملی ماهیانه 700 هزار تومانه و سهم یه ایرانی دیگه ماهیانه چند میلیارد تومان کجای اسلام چنین چیزی گفته شده؟ توی کشورهای با حکومت غیر دینی هم چنین چیزی نیست آخه سببک زندگی کدومتوت شبیه امیرالمومنین ع است
  • بی نام IR ۰۶:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    6 1
    ما پیشرفت نخاستیم قدرت خرید مردم رو برگردون به همون زمان احمدی نژاد
  • محمد IR ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    6 1
    اعتراضات از مشهد شروع شد،از آقای قالیباف چند ماهی خبری نیست،مردمانی که به دنبال اموالشان چند سالی است در کف خیابان ها اعتراض می کنند ناگهان دیده و شنیده می شوند،مردم ما باز هم بازیچه ی قدرت طلبی یک عده سیاستمدار شدند دست آخر هم تن و بدن نحیف آن ها پذیرای ضرب باتوم خواهد شد.
  • تقی IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    5 1
    به عمل کار برآید به سخندانی نیست صورت مسئله شاید پاک شود ولی آخرش چی 40سال گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    2 0
    اقاي روحاني...صادقانه با مردم حرف بزنيد... صادقانه ...
  • علب DE ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    2 0
    اگر بخواهید مثل گذشته عمل کنید همان نتایجی را میگیرید که در گذشته گرفته اید با سیاست های پوپولیستی وضع همینه تا کی میتونید سانسور کنید ایران اقتصاد دان های خوبی داره اما کو گوش شنوا نمیشه یه عده همش راضی باشن یه عده را حذف کرد همه که نمیتونن مهاجرت کنن ایران قبل انقلاب کمترین میزان فرار مغزها را داشته الان رتبه اولا داره
  • نیما A1 ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    7 1
    با 32 سال سن ومدرک فوق لیسانس کامپیوتر بعد از سالها یه کار پیدا کردم با حقوق ماهی 1.300 هزار تومان تازه با ده ها ساعت اضافه کاری میشه یک میلیون وسیصد هزار تومان. من 32 ساله چطوری میتونم ازدواج کنم؟چه طوری میتونم تشکیل خانواده بدم؟چه طوری میتونم حتی پول پیش یه خونه رو تو شهر هایی مثل تهران وکرج فراهم کنم؟حتی اگه بخوام ارزونترین ماشین موجود در بازار رو بخرم یعنی پراید باید نزدیک 2 سال هیچی نخورم و فقط پولمو جمع کنم تا بتونم یه پراید بخرم تازه اگه باز افزایش قیمت نداشته باشه.من به چه امیدی باید زندگی کنم؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    4 1
    اشتباه جناح اوباما برآورد غلط از حد تحمل مردم بود. من فكر مي كنم اينجا هم همين اتفاق داره مي افته. كامنت ها را كه بخونيد مي بينيد همه مشكل معيشت دارن ولي هنوز سياستمدارا ميگن مسئله سياسي است
  • مجتبی A1 ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    8 0
    تنها راه حل مشکلات کشور رفراندوم برای اصلاح قانون اساسی هست و بقیه کارها همه مسکن مقطعی هستند
  • رهگذر IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    4 0
    و باز هم حرف حرف و حرف....
  • بی نام A1 ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    2 0
    ما شش ماه حقوق طلب داريم از شركتي كه وابسته به وزارت صنعت هست اعتراض حق ماست فقط همين فقط ديالوگين كو عمل
  • بی نام A1 ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    8 1
    چقدر همه شاکی هستیم واقعا نباید فکری به حال این مردم بینوا کرد که از همه چیزشون به خاطر این کشور گذشتن؟
  • بی نام IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    105 1
    اره از فیلترینگ معلومه حق مردم چیه..
  • بی نام A1 ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    2 5
    اینکه معضلات کلانی که اکثر آنها ریشه در اشتباهات گذشته دارد را گردن یک شخص یا یک دولت که اتفاقا تلاشهای نتیجه بخش زیادی در حل افتضاحاتی که از گذشته به ارث برده بود بیندازیم جز خود فریب دادن چیز دیگری نیست. ایا تابحال فقط یک بار با خودمان فکر کرده ایم اگر معضل هسته ای حل نمیشد سرنوشت کشور به کجا میرسید سرنوشتی مثل عراق یا ... ؟ حتی اگر در خوشبینانه ترین حالت درگیر جنگ نمیشدیم اجازه فروش نفت و ورود یک دلار را نمیدادند آنوقت وضعیت تورم ،سرمایه گذاری که الفبای اشتغالزایی و معیشت است و... به چه فاجعه ای میرسید؟ فراموشکار بودن گاهی بیشترین ضررها را میرساند ، هشیار باشیم
  • بی نام A1 ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    2 7
    هموطن عزیز حل مشکلات کار یک نفر و یک دولت نیست، سهم ما در حل این مشکلات چیست؟ آیا تابحال شده برای کمک به کاهش آلودگی هوا حداقل در فصل زمستان از اتوبوس و.مترو بجای خودروی شخصی استفاده کنیم؟ آیا این درست است که از اشتغال و رکود صحبت کنیم نظرات کارشناسی مطرح کنیم و بعد بجای خرید کالای ایرانی و حمایت از کار و شغل و سرمایه هموطن خود اقدام به خرید کالای خارجی کنیم؟ چند درصد از ما کالای ایرانی را به خارجی ترجیح میدهیم؟بدون همکاری متقابل ملت و دولت بدون اتحاد و همدلی و نوعدوستی و حس وطن دوستی توقع حل مشکلات یک توهم یک آرزوی محال و یک انتظار ناعادلانه است.
  • بی نام A1 ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    10 6
    واقعیت تلخی را برایتان بگویم که خودتان قضاوت کنید: روزی برای خرید 4،حلقه لاستیک برای خودروی سمند خود به لاستیک فروشی رفتم. صاحب لاستیک فروشی درحالیکه از کسادی فروش گلایه میکرد به من توصیه کرد لاستیک خارجی بخرم و تبلیغات بدی از لاستیک ایرانی کرد. با لبخند تلخی به اوگفتم دوست عزیز شما چگونه به خودتان اجازه میدهید از کسادی گلایه کنید درحالیکه با تبلیغ لاستیک خارجی درواقع برای خارجیها شغل و درامد ایجاد میکنید؟به او گفتم من لاستیک ایرانی شرکت ... را میخواهم اگر ندارید میروم جای دیگر. آن لحظه با تاسف اندیشیدم که برای توسعه یک کشور باید مردم آنجا فکرشان توسعه یافته برای پیشرفت کشورشان باشد و بس.
  • جلیل IR ۱۸:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
    9 4
    فقط صدا و سیمای ...ما باعث این مشکلات هست
  • علي IR ۰۵:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
    14 1
    من يكي كه ديگه آلرژي پيدا كردم به جمله بندي هاي اين شكلي : "بايد ال شود... بايد بل شود..." همه ي ما اينا رو ميدونيم كه بايد چه شود مهم اينه كه شما عمل كنيد بهش.
  • بی نام A1 ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
    4 496
    اقاي روحاني ما كه ميدونيم پشت پرده نهادهاي قدرت به طرق مختلف در حال سنگ اندازي هستند تا دولت زمينگير شود ولي ما به شما ايمان داريم و به عقب برنمي گرديم
  • بی نام IR ۰۵:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
    17 0
    چرا موسسات مالی که مورد تایید بانک مرکزی نیستند بسته نمیشوند مگر یک مغازه کوچک در شهر اگر مجوز نداشته باشد میتواند کار کند؟ چرا اختلاسگران معرفی نمیشوند و اموالشان به نفع بیت المال مصادره نمیگردد و چرا اینگونه پرونده ها اینقدر دیر رسیدگی میگردد؟ چرا مسئولین پس از اتمام دوره مسئولیتشان جوابگوی عملکردشان نیستند؟ اینها سوال مردم است؟
  • بی نام IR ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
    316 2
    کدام راه را باز گذاشته اید آقای روحانی؟ کدام مجاری قانونی برای اعتراض؟ نه حزبی مانده نه تشکل مردمی، نه سندیکا. کدام مجاری قانونی.
  • بی نام A1 ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
    20 1
    بنده یک راه حل خیلی خیلی ساده دارم چند ماه حقوق مدیران نظام پرداخت نشود تا بیکاری و بی پولی رو بفهمند شاید بعضی از انها کاری بکنند