۰ نفر
۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۸

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری امیدوار است حمایت اصولگرایان از احمدی نژاد فراگیرتر شود

حبیب‌الله عسکراولادی، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری که تا چند سال پیش دبیرکلی حزب مؤتلفه اسلامی را نیز برعهده داشت، از جمله افرادی است که سعی دارد با ریش‌سفیدی نظر همه اصولگرایان را به سمت وحدت جلب کند. او که در انتخابات ریاست جمهوری نهم به همراه دیگر اعضای جبهه که همان دبیران کل و رؤسای احزاب و گروههای عضو جبهه هستند، به تدوین منشور وحدت اصولگرایان پرداخت اما نتیجه نگرفت و مجبور شد از میان نامزدهای اصولگرای انتخابات، لاریجانی را به عنوان نامزد مورد حمایت جبهه اعلام کند. اکنون پس از گذشت چهارسال از ریاست جمهوری احمدی‌نژاد، با ارزیابی شرایط موجود و همچنین تبلیغات گسترده‌ای که او در این مدت انجام داده، وی را به عنوان نامزد اعضای جبهه پیروان معرفی کرد. او که انتخاب احمدی‌نژاد را نتیجه همگرایی سه ضلع از اصولگرایان می‌داند، امیدوار است که دیگر طیف‌های اصولگرایان هم به او برسند. عسکراولادی دولت نهم را به دور از افراط و تفریط و نسبتا معتدل دانسته و عنوان می‌کند که این دولت همواره از رویکرد انتقاد استقبال کرده است، این درحالی است که حزب مؤتلفه تا قبل از این زمان، ازجمله احزاب اصولگرایی بود که انتقادات جدی به دولت نهم و شخص رئیس‌جمهور وارد داشته و سعی می‌کردند تا آخرین لحظات نظر خود را درمورد حمایت از نامزدی او اعلام نکنند. دبیرکل جبهه پیروان وضعیت اصلاح‌طلبان را در انتخابات ریاست جمهوری دهم مثبت ارزیابی کرده و میرحسین موسوی را رقیب اصلی در انتخابات می‌داند و می‌گوید: «بدون شک آقای میرحسین موسوی یک ضلع از اضلاع رقابت در انتخابات آینده است.»

پس از اعلام نظر جبهه پیروان خط امام ره و رهبری در مورد حمایت از آقای احمدی‌نژاد آرایش سیاسی احزاب و گروههای اصولگرا چگونه شده است؟
با اعلام نظر جبهه پیروان خط امام و رهبری در مورد نامزدی آقای دکتر احمدی‌نژاد سه ضلع اصلی اصولگرایان در بررسی‌های خودشان به احمدی‌نژاد رسیدند. همین سه ضلع در انتخابات مجلس هشتم با همگرایی خود توانستند یک پیروزی خوب را به ثبت برسانند. ما امیدواریم اکنون که به طور طبیعی در سه ضلع به احمدی‌نژاد رسیدیم جبهه متحد اصولگرایان متشکل از همه طیف‌های اصولگرایی هم به زودی به احمدی‌نژاد برسند.

در مصاحبه مطبوعاتی اخیر خود عنوان کرده‌اید که «ما دولت معتدل با رأی بالا می‌خواهیم» منظور از دولت معتدل چه دولتی است؟ دولت آقای احمدی‌نژاد باید چه کارهایی انجام دهد و یا انجام ندهد تا معتدل شود؟

دولت معتدل یعنی دولت به دور از افراط و تفریط و در خط اجرای سیاستهای مقام معظم رهبری. بحمدالله دولت نهم یک دولت نسبتاً معتدل بوده و توانسته است در مقاطع مختلف تأییدات و رضایت رهبری را کسب کند.

جنابعالی گفته‌اید که باید نقد درون‌گفتمانی را به رئیس‌جمهور برسانیم و اگر احمدی‌نژاد رأی بیاورد انتقاد درون‌گفتمانی را ادامه می‌دهیم. شاخص این نقد درون‌گفتمانی چیست و چه انتقاداتی به دولت وارد می‌دانید؟

نقد درون‌گفتمانی موجب رشد و بالندگی حرکت اصولگرایان می‌شود. ما امر مخفی نداریم و خطاهای خودمان را پنهان نمی‌کنیم. سعی می‌کنیم آیینه هم باشیم و اشکالات را در نقد سازنده رفع کنیم. ما نقد درون‌گفتمانی را موجب کارآمدی دولت می‌دانیم. البته دولت همواره از این رویکرد استقبال کرده است. شاخص این نقد قانون اساسی و سیاستهای رهبری است.

از دیدار با مراجع تقلید و انتقال دغدغه‌ آنها به رئیس‌جمهور گفته‌اید. عمده دغدغه‌های مراجع چه بوده است؟

دغدغه مراجع عظام تقلید رسیدگی به محرومین و خدمت به مردم است.

از نظر جنابعالی تا چه حد دولت نهم به دلیل عملکرد برخی از وزرا و اطرافیان آقای احمدی‌نژاد در یک موضع بد قرار گرفته است که برخی از سران اصولگرا و مراجع تقلید از او انتقاد کنند؟

دولت برای خودش عصمت قائل نیست. اصولگرایان معتقد نیستند ما در عملکرد خود خطا نداریم. اصولگرایان در مسیر اصلاح حرکت می‌کنند.

چرا جامعتین (جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) هنوز اعلام موضع نکرده‌اند؟ علت این سکوت آنها را در چه می‌دانید؟

جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یک حزب به معنای متعارف آن نیستند تشخیص اینکه سکوت بکنند یا موضع بگیرند با خودشان است.

اگر این دو تشکل مواضع خود را نسبت به حمایت از نامزدی آقای احمدی‌نژاد اعلام نکنند چه خواهد شد؟

بسیاری از شخصیت‌های مطرح در جامعتین تاکنون حمایت خود را از احمدی‌نژاد اعلام کرده‌اند، ما در این مورد مشکلی نخواهیم داشت.

به نظر شما یک نامزد از سوی اصولگرایان می‌تواند نظر همه اصولگرایان را جلب کند و یا بهتر است نامزد دیگری هم از اصولگرایان به صحنه بیاید؟

تاکنون که جلب کرده است.

وضعیت اصلاح‌طلبان را در انتخابات آتی چطور ارزیابی می‌کنید؟

وضعیت اصلاح‌طلبان را هم خوب می‌بینم. سفرهای استانی آنها را پیگیری می‌کنم. توفیق نسبی در جلب آراء مردم دارند.

حضور آقای میرحسین موسوی در عرصه انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

بدون شک آقای میرحسین موسوی یک ضلع از اضلاع رقابت در انتخابات آینده است.

آیا آقای میرحسین موسوی رقیب اصلی آقای احمدی‌نژاد محسوب می‌شود؟

یکی از رقبای اصلی در انتخابات ریاست جمهوری دهم آقای موسوی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 8174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۷:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۳
    0 0
    احمدی نژاد رقیب موسویه نه موسوی رقیب احمدی نژاد.شانس موسوی خیلی بیشتره،در روز های آینده هم به صفر میرسه.