به روزشده : لحظاتی پیش
زمان انتشار: ۵:۳۹ - ۱۳۸۹/۵/۲۴ | نسخه چاپی

گزارش ۱۶ نهاد امنیتی آمریکا درباره اطلاعات منافقین از فعالیتهای هسته ای ایران

انرژی‌هسته‌ای - 16روزنامه وطن امروز نوشت : نهاد امنیتی آمریکا که نوامبر 2007 با انتشار گزارشی تحت عنوان «ایران: نیات هسته‌ای و توانمندی‌ها» اذعان کرده بودند ایران برنامه نظامی هسته‌ای ندارد، این بار در گزارش خود با استناد به برخی اسناد اعلام کردند همه اطلاعاتی که منافقین درباره برنامه هسته‌ای ایران ارائه کرده‌اند غلط و با اهداف سیاسی بوده است.

اقرار به اشتباه بودن اطلاعاتی که منافقین در اختیار سازمان‌های جاسوسی سیا و موساد قرار داده‌اند در حالی صورت گرفته است که همه جنجال‌ها بر سر فعالیت هسته‌ای ایران 8 سال پیش با مصاحبه مطبوعاتی یک عضو همین گروهک تروریستی (منافقین) و طرح ادعای فعالیت‌های پنهانی هسته‌ای ایران در تاسیسات نطنز و اراک در مرداد 81 کلید خورد که تاکنون نیز ادامه داشته است.

اقدامات اعضای گروهک تروریستی منافقین به این مورد محدود نبود و در سال‌های گذشته، هر بار در آستانه انتشار گزارش‌‌های شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران، ادعای تازه‌ای را مطرح می‌کردند تا علاوه بر ممانعت از درج نکات مثبت در گزارش آژانس، روند حل و فصل موضوع هسته‌ای را پیچیده‌تر کنند آنهم ادعاهایی که مهم‌ترین آن یعنی نظامی بودن فعالیت هسته‌ای ایران تاکنون به اثبات نرسیده است.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۵:۳۹ - ۱۳۸۹/۵/۲۴ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 1
ارسال نظر
84340
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 1
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...