به روزشده : ۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۱:۶ - ۱۳۸۹/۶/۱۴ | نسخه چاپی

بیانیه سپاه پاسداران: تجمع مقابل منزل کروبی ، کار افراد خودسر و بی تدبیر است و ربطی به بسیج ندارد

احزاب و تشکل ها - سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ درباره حوادثی که در پی تجمع مقابل منزل کروبی رخ داد ، بیانیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا در این بیانیه آمده است:

به حول و قوه الهی، ‌یوم‌الله شکوهمند و دشمن‌شکن روز قدس با حضور آگاهانه و کم‌نظیر امت حزب‌الله در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، بار دیگر هیمنه‌ دروغین استکبار جهانی و صهیونیزم بین‌الملل را فرو ریخت و همه‌ فکرها و دل‌ها را متوجه مهم‌ترین مساله‌ جهان اسلام یعنی مساله فلسطین کرد.

سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، ضمن تبریک این حضور میلیونی و موثر به مقام معظم رهبری «مدظله العالی» و آحاد ملت غیور و شهیدپرور ایران اسلامی، حاشیه‌سازی برخی عناصر خودسر را در تجمع در برابر منزل کروبی که منجر به تیراندازی از سمت منزل وی و زخمی شدن چند تن گردید، حادثه‌ای ساخته و پرداخته‌ عناصر بی‌تدبیر و خودسر دانسته و به شدت محکوم می‌نماید.

از آن‌جا که فرصت‌طلبان و نفاق داخلی در پی بهره‌برداری از هر حاشیه‌سازی بوده و احتمالا در مورد این حادثه‌ خودسرانه متوسل به تحلیل‌ها و نظرات پریشان و عاری از حقیقت شده و در پی دستیابی به اهداف پلید خود می‌شوند؛ لذا فرماندهان، مدیران، کارکنان و بسیجیان غیور و ولایتمدار سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ این‌گونه حرکت‌های حاشیه‌ای و عاری از تدبیر را محکوم کرده و اعلام می‌نماید که در شرایط حاضر همه باید با آگاهی و بصیرت و برای حفظ وحدت از هرگونه ایجاد خوراک فکری برای نفاق داخلی و فتنه‌گران خودداری نمایند.

سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با دعوت آحاد مردم مومن اسلامی به هوشیاری و بصیرت مضاعف، مسببان این حاشیه‌سازی را افرادی خودسر و کاملا بی‌ارتباط با نهاد مقدس بسیج و سپاه دانسته و بر این حقیقت ماندگار پای می‌فشارد که بهترین و برترین پاسخ و محاکمه‌ فتنه‌گران، محاکمه‌ طبیعی و مردمی و عناصر سبک‌سر فتنه می‌باشد که مورد انزجار و تنفر عمومی ملت قرار گرفته‌اند و هرگونه ایجاد حادثه‌ی خودسرانه آب به آسیاب دشمن ریخته است و سخن آخر این‌که همه آگاهان و اهل بصیرت اوج هوشمندی و تدبیر بسیجیان دریادل را باور داشته و هیچ‌گاه تحت تاثیر تبلیغات بی‌اساس دشمنان قسم‌خورده‌ خارجی و نفاق کور داخلی قرار نخواهند گرفت.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۱۱:۶ - ۱۳۸۹/۶/۱۴ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 13
ارسال نظر
90040
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 8 + 13
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...