به روزشده : ۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱:۳ - ۱۳۸۹/۶/۱۵ | نسخه چاپی

اصلاح طلبان از جامعه حذف نشده اند تا جذب شوند

احزاب و تشکل ها - عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: حضور اصلاح طلبان در جامعه نسبت به قبل انتخابات تغییر پیدا نکرده است.

حسین ابراهیمی در گفت و گو با خبرآنلاین خاطرنشان کرد: حضور اصلاح طلبان در جامعه نسبت به قبل انتخابات تغییر پیدا نکرده و این جریان همچنان در عرصه های مختلف فعال است.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی درباره توصیه مقام معظم رهبری در خصوص «جذب حداکثری و دفع حداقلی» گفت: توصیه های مقام معظم رهبری در این خصوص عام است و منحصر به اصلاح طلبان نیست.

وی ادامه داد: آقا تاکید داشته است که هر فردی که اصول را قبول دارد قابل جذب است. اصول نیز عبارت است از «اسلام، نظام جمهوری اسلامی، امام و مقام مظعم رهبری».

ابراهیمی معتقد است حضور اصلاح طلبان تنها در فضای سیاسی شکل نگرفته بود تا محدودیتی برایشان به وجود آید. وی محیط دانشگاهی و نیز فراکسیون اقلیت مجلس را از حوزه هایی عنوان کرد که اصلاح طلبان همچون گذشته فعال و تاثیرگذار حضور دارند.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۱:۳ - ۱۳۸۹/۶/۱۵ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 8
ارسال نظر
90086
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...