به روزشده : ۳ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۳۸۹/۶/۱۵ | نسخه چاپی

علی دایی در سالگرد شکست ۶-۰ استقلال مقابل پرسپولیس: این نتیجه صد سال دیگر هم تکرار نمی‌شود

فوتبال ملی - علی دایی

سایت باشگاه پرسپولیس در سالروز بازی به یاد ماندنی این تیم با استقلال که با برتری شش بر صفر پرسپولیس به اتمام رسید، گفت و گویی را با علی دایی، بازیکن اسبق و سرمربی کنونی این تیم انجام داده است.

* 16 شهریور سالگرد پیروزی تاریخی پرسپولیس در برابر استقلال است. احساس شما درباره آن بازی چیست؟

برای من زمان حال خیلی مهم است و دوست دارم با واقعیت‌ها زندگی کنم. آن روز یک بازی بزرگ بوده که اتفاق افتاده و پرسپولیس یک بازی بزرگ را برده است. حالا باید سعی کنیم طوری خودمان را آماده کنیم تا دوباره بتوانیم استقلال را شکست دهیم.

*این نتیجه بعد از گذشت این همه سال هنوز بهترین شعار هواداران پرسپولیس برابر هواداران استقلال است.

این اتفاقات در فوتبال طبیعی است، اما به نظر ما نباید فقط به گذشته دل خوش کنیم، بلکه باید در حال حاضر تمام سعی و تلاشمان را انجام دهیم تا تیم مان بتواند در نتیجه‌گیری در همین لیگ دهم موفق باشد.

*شاید آن بازی و آن روز یک اتفاق تلقی شود، اما تاریخ همیشه تکرار می شود. چقدر امکان دارد که این تاریخ در زمان شما تکرار شود؟

به نظر من چنین نتیجه‌ای شاید صد سال دیگر هم تکرار نشود. بروز چنین اتفاقات و نتایجی را کسی نمی‌تواند پیش‌بینی کند، چون در فوتبال امروز از نظر کیفیت تیم‌ها خیلی به هم نزدیک شده‌اند بنابراین فکر می‌کنم تکرار تاریخ و چنین اتاقی بعید باشد.

*راجع به مردانی که آن روز این نتیجه را رقم زدند چه احساسی دارید؟

همه این عزیزان از بزرگان فوتبال ایران بوده و هستند و البته باعث غرور و افتخار ما. پیشکسوتانی بسیار عزیز و قابل احترام که همیشه هم برای ما بزرگ خواهند ماند. با این حال باز می‌گویم که ما در زمان حال هستیم و نگاه من به حال و آینده است و زیاد به گذشته برنمی گردم که بخواهم در غرور افتخارات گذشته باشم. به نظر من استقلال تیم خیلی محترم و بزرگی است که میلیون‌ها هوادار دارد.

*پس می توان گفت که علی دایی به جای کری خواندن بیرون از جریان بازی، به فکر موفقیت در برابر حریفان در مستطیل سبز است.

بله. افتخار به موفقیت‌های گذشته نوعی دلخوشی است. ضمن با ارزش شمردن این نتیجه تاریخی باید بگویم برای من زمان حال از هر مساله‌ای مهم‌تر است. من احترام خاصی به برای استقلالی‌ها قائلم و به همین دلیل خود من هیچ موقع راجع به این مسائل صحبت نمی‌کنم. من دوست دارم به میدان بیایم و در نبردی پایاپای شرکت کنم تا هر تیمی شایستگی بیشتری داشت به پیروزی برسد.

 

 

زمان انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۳۸۹/۶/۱۵ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 5
ارسال نظر
90474
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 5
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...