به روزشده : ۷ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۶:۱۰ - ۱۳۸۹/۶/۱۷ | نسخه چاپی

تماس خبرنگار واشنگتن پست بخاطر اظهارات آیت الله مهدوی کنی

احزاب و تشکل ها - روزنامه جوان نوشت : تاکیدات و تصریح چهره های مختلف و برجسته نظام مبنی بر ایجاد وحدت میان قوای سه گانه،نگرانی روزنامه واشنگتن پست را به همراه داشته است.

چند شب پیش آیت الله مهدوی کنی در برنامه ای تحت عنوان کیمیا که از شبکه سوم سیما پخش شد ، برمحور وحدت بین سران قوا تاکید کرد و تصریح کرده بودند که « برای باقی ماندن یک اثر باید همه با هم حرکت کنیم و با هم باشیم».

در همین رابطه شنیده شده است که خبرنگار روزنامه «واشنگتن پست» طی تماسی با تهیه کننده این برنامه از علت اظهارات آیت الله مهدوی کنی سوال کرده است.

این خبرنگار در سوالات مختلفی دلیل ورود آیت الله مهدوی کنی به این موضوع،چرایی اظهار نظر ایشان در این شرایط ،دلیل پرداختن به این موضوع خاص،پرسش از پیش بینی آیت الله مهدوی کنی از شرایط سیاسی کشور و...را مورد پرسش قرار داده است.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۶:۱۰ - ۱۳۸۹/۶/۱۷ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 3
ارسال نظر
90874
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 3
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...