وزیر امور خارجه برزیل گفت: کشورش به همراه روسیه ، هند و چین از سازمان ملل خواستند تا از اعمال تحریم های جداگانه و غیرقابل قبول برخی کشورها از سوی شورای امنیت علیه ایران جلوگیری کند .

خبرگزاری رویترز از نیویورک گزارش داد: اگر این پیش نویس از سوی مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شود، به محدود کردن تحریم های اضافی آمریکا و دیگر کشورهای غربی علیه ایران منجر خواهد شد. 

اموریم گفته است که گروه متشکل از چهار کشور یاد شده ؛ در نشستی که روز سه شنبه در سطح وزرای امور خارجه در نیویورک برگزار شد؛ پیش نویس یاد شده را بررسی و  هماهنگی های سیاسی در خصوص تصمیمات مجمع عمومی را آغاز کرده اند. 

این مقام برزیلی گفت : ما حتی با تحریم های چند جانبه مخالفیم و به طور حتم از تحریم های جداگانه که در خارج از چارچوب سازمان ملل اعمال می شود استقبال نمی کنیم.

شورای امنیت سازمان ملل در ژوئن (خرداد) گذشته با فشارهای آمریکا و با توجه به امتناع ایران از توقف غنی سازی اورانیوم ؛ اقدام به تشدید تحریم ها کرد. 

با این حال کنگره آمریکا در اول ژوئیه (10تیر) و پس از ان اتحادیه اروپا به منظور در تنگنا قراردادن بخش های انرژی و بانکی ایران ؛ تحریم های اضافی و جداگانه ای علیه ایران اعمال کردند. 

برزیل پیش تر و در اقدامی برای جلوگیری از اعمال تحریم های بیشتر  علیه ایران، نقش میانجیگر را در توافقنامه مبادله سوخت میان ایران و ترکیه ایفا کرد که مورد بی توجهی آمریکا قرار گرفت . 

نخست وزیر ترکیه نیز دو هفته پیش در مخالفت با اعمال تحریم علیه ایران اعلام کرد : تحریم های ایران فقط بر اساس حدس و گمان ناعادلانه است و کسی نباید از ترکیه انتظار داشته باشد محدودیت هایی علیه همسایه اش ایران اعمال کند. 

مجله آمریکایی "نیوزویک" هم چندی پیش با اشاره به پیروی نکردن شرکت‌های خارجی از آمریکا در اعمال تحریم‌های تصویب شده علیه ایران نوشت که بعید است تحریم های جدید علیه ایران اجرایی شود.

 براساس قطعنامه شورای امنیت که با فشار های آمریکا و انگلیس به تصویب رسید کلیه بانک ها، موسسات مالی، و شرکت های سرمایه گذاری بین المللی باید اموال، دارایی ها و حساب های بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی را که در برنامه هسته ای ایران مشارکت دارند بلوکه کنند.

کد مطلب 94677

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۱
    0 0
    پس بزودی گوشت گوساله برزیلی یخزده رو بر سر سفرهایمان خواهیم دید؟ انشا الله

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین