جعفر قادری نماینده شیراز، در ارتباط با آخرین وضعیت بررسی برنامه پنجم توسعه، به ایلنا گفت: ظاهرا تعدادی اشکالات ویرایشی از سوی اداره کل قوانین به نحوه تصویب برنامه پتجم گرفته شده است که لازم است توسط کمیسیون تلفیق برطرف شود.
به گفته وی، تناقضات موجود میان برخی مواد برنامه پنجم نیز سبب شده است که ارائه گزارش کمیسیون تلفیق به صحن با تاخیر مواجه شود.
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه وضعیت صندوق توسعه ملی هنوز مشخص نشده است، خاطرنشان کرد: هیات رییسه کمیسیون تلفیق باید به جمعبندی نهایی در مورد صندوق توسعه ملی برسد. باید مشخص شود که بناست صندوق توسعه ملی در برنامه پنجم توسعه گنجانده شود و یا اینکه بر اساس طرح یک فوریتی در کمیسیون اصلی که کمیسیون برنامه و بودجه است تعیین تکلیف شود.
یک عضو کمیسیون تلفیق مجلس مواردی را که موجب شده است اعضای کمیسیون تلیفق در مورد برنامه پنجم به جمع بندی نهایی نرسند، تشریح کرد.
کد خبر 102463
نظر شما