به روزشده : ۳۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۳:۵۱ - ۱۳۸۹/۸/۲ | نسخه چاپی

جوان: کشف حجاب خانم بازیگر در سوئد

احزاب و تشکل ها - جوان نوشت:

 به تازگی میم.الف یعنی همان بازیگری که بیشتر شهرت سینمایی خود را مدیون شباهت ظاهری‌اش به یکی از بازیگران معلوم‌الحال سینمای طاغوت است، به هنگام شرکت در یک گردهمایی به ظاهر سینمایی در سوئد با پوششی هنجارشکن در برابر دوربینهای غربی ظاهر شده!

 این ژست‌های گاه و بیگاه برخی از بازیگران سینما در برابر دوربین‌های رسانه‌‌های خارجی بدجوری توی ذوق می‌زند؛ آن هم با زیر پا گذاشتن اصلی‌ترین هنجارهای حاکم بر عقاید مردمان مسلمان ایران زمین.

 چند ماه قبل بود که ف.م با پوششی زننده در جشنواره کن ظاهر شد و به تازگی هم میم.الف یعنی همان بازیگری که بیشتر شهرت سینمایی خود را مدیون شباهت ظاهری‌اش به یکی از بازیگران معلوم‌الحال سینمای طاغوت است، به هنگام شرکت در یک گردهمایی به ظاهر سینمایی در سوئد با پوششی هنجارشکن در برابر دوربینهای غربی ظاهر شد.

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۳:۵۱ - ۱۳۸۹/۸/۲ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 6 + 5
ارسال نظر
102668
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 6 + 5
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...