روح‎المینی با بیان اینکه گفته و ناگفته‏های زیادی وجود دارد که نیازی نیست همه را همین الان بگوییم، اظهار داشت: الان نمی‏توان همه حرف‏ها را با سند بگویم، ولی دست عوامل خارجی مطمئنا وجود داشت و شواهد و قرائن نیز گویای این امر است که عده‏ای می‏خواستند کشور را به بن بست برسانند و آن اتفاق‏ها نقطه مشترک همه مخالفان نظام جمهوری اسلامی شده بود.

به گزارش خبرآنلاین، پدر مرحوم محسن روح‎الامینی که از کشته شدگان بازداشتگاه کهریزک در حوادث بعد از انتخابات بود، در برنامه‏ای با عنوان "گفته‏ها و ناگفته‏های تسخیر لانه جاسوسی و روایتی از فتنه 88" در دانشگاه شیراز گفت: با وجود این‌که حوادث سال گذشته را دنبال می‏کردم، اما بعد از دیدن جنازه پسرم با دو نفر تماس گرفتم؛ با یکی از دوستانم که از او خواستم مرا راهنمایی کند تا چه کنم و دومین تماس را با بیت رهبری گرفتم که جان و مال ما همه فدای انقلاب و امام و رهبری باد، اما بچه‏های مردم را دریابید.

وی معتقد است: اگر فرزندان ما کشته نمی‏شدند، باید این احتمال را داد که مرگ هزاران نفر رقم می‏خورد که مطمئنا کشته شدن فرزندان ما از این اتفاقات جلوگیری کرد. حوادث سال گذشته موجب افزایش هزینه‏ها شد. این‌که فضا امنیتی شد و می‏شد وضعیت را بهتر مدیریت کرد، صحیح است، اما نباید اصل و فرع را با هم یکی کرد، البته سوءمدیریت موجب این اتفاقات شد.

روح‌الامینی با انتقاد شدید از فرستادن بازداشت‌شدگان به کهریزک گفت: وقتی دلیل را از آن‌ها پرسیدیم، گفتند جا برای بازداشت شدگان نداشتیم. این پرونده را پیگیری کردیم که قتل عمد در کهریزک به تایید دادگاه رسید، اما به دلایلی از مجرمان گذشتیم.

گزیده سخنان وی را به نقل از ایسنا بخوانید:

* در 13 آبان که انقلاب دوم نام گرفت 400 دانشجو شرکت داشتند، اما پس از خرداد 76 با وجود این‌که تعدادی از این دانشجوها به سمت‏های مختلف در دولت و مجلس رسیده بودند، این روز در غربت فرو رفت و بسیاری از این افراد حاضر نمی‏شدند از حماسه 13 آبان دفاع کنند یا در مراسم‏های بزرگداشت آن شرکت داشته باشند.

*عوام زدگی آفت مسائل سیاسی کشور است. متاسفانه بسیاری از افراد حوادث را از منابع دسته چندم جویا می‏شوند، در صورتی که این آفت مسائل سیاسی بوده و با ذات دانشجو نیز منافات دارد.

*کتاب معصومه ابتکار درباره تسخیر لانه جاسوسی اقدام بسیار خوبی در آن زمان بود که در مقابل تبلیغات امریکایی‏ها منتشر شد.

*بسیاری از همین افرادی که امروز می‏گویند تسخیر لانه جاسوسی اقدام خوبی نبوده و ما مخالف آن هستیم در روزهای اول تسخیر از این اقدام حمایت می‏کردند، اما امروز مواضع روز خود را تغییر داده و با حمایت رسانه‏های غربی به دنیال تحریف و تغییر این بخش تاریخی که جلو چشم ما قرار دارد، هستند.

* باید ناجوانمردی رسانه‏ای به جوانمردی تبدیل شود. نمی‏شود بسیاری از خانواده بزرگ انقلاب به دلیل تفاوت سلیقه بایکوت شوند و این ناجوانمردی است. همه را به چند دسته تقسیم کرده‏اند که فلانی سبز است یا سبز منحرف یا سبز محترم اما نباید این‌گونه باشد که بگوییم یا همه با من هستند یا علیه من. نظام متحمل ضربات زیادی شد و با مظلومیت حلم را پیشه کرد. خوشبختانه فضا دوباره آرام می‏شود و نشاط سیاسی ـ که از دستاوردهای اصلی انقلاب ماست ـ در حال شکل گیری دوباره است.

*ما مدعی اصولگرای انقلابی هستیم. خانواده اصولگرایان مشترکات زیادی دارند اما اگر اختلاف نظری هست بر سر اداره امور کشور است ولی به خاطر اندک اختلاف سلیقه نباید دیگران را متهم کنیم زیرا مواضع من کاملا روشن است و همان سال گذشته هم گفتم بهتر بود ایشان دیگر وارد صحنه نمی‏شدند و به همان چهار سال اول کفایت می‏کردند.

 

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =