به روزشده : ۷ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۳۸۹/۸/۱۴ | نسخه چاپی

تکذیب خبر سایت حامی دولت درباره علی لاریجانی

مجلس - یک مقام نزدیک به رئیس مجلس، خبر یک سایت حامی دولت مبنی بر دعوت لاریجانی از وزیر خارجه اسبق انگلیس و عضو فعلی مجلس عوام به ایران را تکذیب کرد.

گفتنی است یکی از مقامات ارشد دولتی دو سال پیش با استراو دیداری داشته است، که در صورت صحت دعوت از استراو به ایران، احتمال می‎رود این دعوت از سوی همان مقام دولتی صورت گرفته باشد.

شایان ذکر است، سایت مذکور، نوشته بود که جک استراو وزیر خارجه اسبق انگلیس و عضو فعلی مجلس عوام این کشور ادعا کرد که قرار است اوایل سال آینده میلادی در راس یک هیات پارلمانی با دعوت‌نامه علی لاریجانی به تهران سفر کند. دلیل این ادعا نیز انتخاب استراو به سمت رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس و گفت‎وگوی وی با خبرگزاری دولت است. ادعایی که از سوی یکی از نزدیکان لاریجانی بی پایه و اساس خوانده شد.

 

کلیدواژه ها:

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 8
ارسال نظر
105913
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...