به روزشده : ۳۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۳۸۹/۸/۱۷ | نسخه چاپی

دلایل دستگیری فرزند مرحوم آیت الله کاشانی

سایر مطالب - در خاطرات سال 1365 آیت الله هاشمی رفسنجانی نحوه و دلیل دستگیری احمد کاشانی فرزند مرحوم آیت الله سیدابوالقاسم کاشانی منتشر شده است.

در کتاب کارنامه و خاطرات سال ۱۳۶۵ - خاطره مربوط به 15آبان 65هاشمی رفسنجانی - آمده است:

سید احمد مصطفوی کاشانی نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی به همراه چند تن از افسران ارتش هفته گذشته به اتهام تحریک ارتشیان علیه سپاه پاسداران بازداشت شدند.این عده به حکم دادستانی نیروهای مسلح دستگیر شدند. اتهام کاشانی ، تنظیم ، تهیه و تکثیر و توزیع شبنامه ها با الهام از ضد انقلاب در حساس ترین مقطع دفاع مقدس ملت مسلمان ایران منتشر شد تا توجه نیروهای مسلح را در جبهه های جنگ به مسائل غیر واقعی بکشانند.نشریه گزارش از انتشارات دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در این زمینه نوشت : " به دنبال مسائلی که حول و حوش تغییر در فرماندهی نیروی زمینی ارتش اتفاق افتاد ، نیروهایی از جناح راست با استفاده از اطلاعاتی که از این جریان داشتند ، اقدام به برخورد با مسائل جنگ کرده و با امضاهای مجعول اطلاعیه ها و شبنامه هایی صادر کردند. در این رابطه احمد کاشانی نماینده نطنز در مجلس و نیز چند تن از سران ارتش که سابقه فعالیت در تنجمن حجتیه را داشته اند، از جمله سرهنگ کتیبه ریاست رکن ۲ ارتش و سرهنگ آگاه به اتهام شرکت در انتشار مسائل تفرقه افکن بین ارتش و سپاه ، توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند . رادیو بی.بی.سی نیز در این زمینه گفت : " سید احمد کاشانی پسر آیت الله کاشانی است که مخالفتش با مصالحه کردن با فرانسه در رابطه با بازپرداخت وام یک میلیارد دلاری ایران به آن کشور به شهرت او افزود.آخرین اعتراض سید احمد کاشانی به دولت در رابطه با بدرفتاری با پزشکان بود. او اعتراض خود را در قالب سوالی خطاب به وزیر کشورمطرح کرد که در اجلاس روز سه شنبه مجلس صورت گرفت ، در پاسخ به سوال احمد کاشانی ، وزیر کشور او را متهم کرد که با سناتورهای آمریکایی هم صدا شده است.هیچ گونه اطلاع رسمی که حاکی از دلایل بازداشت احمد کاشانی باشد در دست نیست ".

کلیدواژه ها:
زمان انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۳۸۹/۸/۱۷ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 5
ارسال نظر
106650
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 5
ارسال خبر