سایت خبری نهرین نت ضمن اشاره به ابعاد دخالت‌های سازمان اطلاعاتی عربستان، از همکاری تنگاتنگ منافقین با این سازمان پرده برداشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور)، سایت نهرین‌نت با درج گزارشی تفصیلی به تشریح دخالت‌های سازمان اطلاعاتی یکی از کشورهای عرب در آشوب‌های اخیر در ایران و همکاری منافقین با این سازمان پرداخت.

در این گزارش آمده است: برخی منابع سعودی افشا کردند که عربستان سعودی‌ مستقیماً در حوادث جاری در ایران نقش ایفا کرده و شورای امنیت ملی عربستان بنا را بر این گذاشته که از تمامی رویدادهای ایران به نفع خود بهره‌برداری کند.

برخی منابع سعودی در لندن با اعلام این خبر به نهرین نت اعلام کرده‌اند که دستور‌های لازم به سفارتخانه‌های سعودی داده شده که ارتباط خود را با نیروهای اپوزیسیون ایرانی در پایتخت های غربی، اردن و امارات افزایش دهند.

این منابع اعلام کردند که گزارش‌های رسیده از سوی نزدیکان برخی مسئولین ارشد سعودی از ریاض به این نکته اشاره دارد که تحرکات عربستان سعودی برای بر هم زدن اوضاع امنیتی موضوع جدیدی نیست و این دولت به اپوزیسیون ایران به ویژه منافقین، جندالله، پژاک، سلطنت طلبان و ملی گراها کمک مالی می‌کند.

آنچه در این بین قابل تامل است این است که دستگاه اطلاعاتی عربستان ارتباطات خود با اپوزیسیون ایرانی را از 4 ماه قبل از انتخابات افزایش داده و صدها میلیون دلار برای بهره‌برداری از انتخابات در یک چارچوب مشخص هزینه کرده است که محوریت این مساله بر سرنگونی کاندیدای جریان محافظه کار - محمود احمدی نژاد - و حمایت از یکی از کاندیداهای جریان مقابل تا مرز پیروزی بوده است.

این منبع می‌افزاید: دستگاه اطلاعاتی عربستان به اپوزیسیون‌های مذکور وعده داده که تمامی امکانات رسانه‌ای و مالی خود را برای برنامه‌های قبل و بعد از انتخابات در اختیار آنها قرار می‌دهد و مانور تبلیغاتی آنها زمانی بیشتر خواهد شد که رقبای احمدی نژاد در انتخابات شکست بخورند.

براساس این توافق نامه یک لیست شامل ده‌ها اسم از شخصیت‌‌های سیاسی، رسانه‌ای و آکادمیک ایرانی که مخالف نظام و دولت احمدی‌نژاد هستند تهیه و به لیست دستگاه اطلاعاتی عربستان اضافه شده تا تمامی امکانات رسانه‌ای عربستان برای تبلیغات در اختیار آنها قرار گیرد و آنها بتوانند تحلیل‌ها و اخبار و گزارشات خود را در انتقاد از جمهوری اسلامی و به زیر سوال بردن انتخابات از این طریق منتشر کنند.

این گزارش می‌افزاید: لندن یکی از مهمترین پایگاه‌ها برای ارتباط بین سعودی‌ها و اپوزیسیون ایرانی بود تا جایی که چندتن از افراد گروه‌های مذکور آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به سفارتخانه عربستان در چارلز استریت لندن رفت و آمد می‌‌کردند که از جمله آنها می‌توان به تعدادی از پرسنل مرکز مطالعات ایران به ریاست علیرضا نوری زاده روزنامه نگار مخالف جمهوری اسلامی ایران - که توسط عربستان حمایت مالی می‌شود - اشاره کرد.

کد مطلب 11998

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عزادار IR ۱۶:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۳
    0 0
    فقط مونده بگن دست ناصردین شاهم تو کاره

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین