رییس دیوان محاسبات گفت:حداقل مالیات اخذ شده در سال باید 72 هزار میلیارد تومان باشد اما اکنون 32 هزار میلیارد تومان دریافت می‌شود.

به گزارش فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی‌، در جلسه شورای اداری اصفهان با اشاره به اینکه بی‌انضباطی مالی بزرگترین مشکل مالی کشور است، اظهار داشت: میزان مالیات اخذ شده نشان از بی‌انضباطی مالی و اقتصادی کشور دارد.

وی افزود: در حال حاضر بودجه‌ای که در کشور اعلام می‌شود تنها درآمد حاصل از نفت و مالیات است.

رئیس دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه وجود این معضل به تاریخ 100 سال اخیر ایران و نظام بودجه باز می‌گردد، افزود: در حال حاضر بی‌انضباطی مالی به عنوان معضل ساختاری اقتصاد کشور محسوب می‌شود و همچون بیماری مزمن و سخت، پیکره اقتصاد کشور را ناتوان کرده است.

وی با بیان اینکه نمی‌توان گفت مجموعه درآمدهای کشور به چه میزان است، تأکید کرد: به یقین کسی نمی‌تواند برای این پرسش، پاسخ درست و دقیقی ارائه دهد.

رحمانی تصریح کرد: نظارت جز به جز بر این درآمدها کار غلطی است اما ما باید همچون پدر خانواده از مجموعه درآمدها و هزینه‌های کشور مطلع باشیم تا بر اساس آن سیاست‌گذاری هزینه‌ای انجام دهیم.

 /30113

کد خبر 126442

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۵۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    0 0
    زورتان به دانه درشتها که نمی رسد احتمالاً مالیات ما کارمندان را دو برابر می کنید؟ دستتان درد نکنه!
  • داروغه ناتینگهام IR ۰۶:۵۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    0 0
    کاری ندارد . دوبرابرش کنید.
  • بدون نام IR ۰۹:۴۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    0 0
    طبق قانون تمام درآمدهاي دولت بايد به حساب خزانه واريز شود! آگر نميتوان آن را برآورد كرد . پس به كدام حساب يا حساب ها واريز ميشود؟
  • بدون نام IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    0 0
    خبر آنلاین دوباره جوگیر شدی ها بقیه شو مثل دولتهای قبل زورشون نرسیده از آنهایی که از مالیات درمیرن بگیرن ... افتاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین