به روزشده : ۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۱/۲ | نسخه چاپی

وزیر امور خارجه در گفت وگو با خبر: برای سال ۹۰ دغدغه ای نداریم

دیپلماسی - وزیر امور خارجه اولویت دستگاه دیپلماسی کشور را توسعه روابط خواند.

علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان در گفت وگو با خبرآنلاین در پاسخ به این سوال که دغدغه و اولویت وزارت امور خارجه در سال نود چیست گفت: دغدغه که نداریم ولی اولویت های ما در وزارت امور خارجه توسعه روابط بین المللی جمهوری اسلامی ایران است.

وی در ادامه به اولویت های جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط اشاره کرد و گفت: به خصوص با کشورهای همسایه، کشورهای جهان اسلام و نیز با اتحادیه اروپا که این ها اولویت های ما برای تقویت روابط جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها در آینده است.

صالحی تاکید کرد: الحمدالله هم اکنون در این زمینه طلیعه خوبی نیز می بینیم. به ویژه با تحولاتی که در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا رخ داده وزارت امور خارجه نسبت به توسعه و تعمیق روابط جمهوری اسلامی ایران با جهان اسلام در سال آینده بسیار امیدواریم.

مشروح این گفت وگو را اینجا بخوانید.

/30112

کلیدواژه ها: علی‌اکبر صالحی -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
چناچه تمایل دارید بلافاصله پس از انتشار نظرتان، موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
چنانچه تمایل دارید واکنش متنی کاربران دیگر به نظر شما بلافاصله پس از انتشار از طریق ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید.
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 2

توجه!

خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند
ارسال نظر
138534
  • آخرین خبرها
  • دیگر خبرها
بیشتر...
بیشتر...