۰ نفر
۱۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۳

گلی که قاسم حدادی فر در بازی با الریان زد شاید کاندید بهترین گل ماه آسیا شود.

یک سوپر لیگ درلیگ قهرمانان آسیا.دروازه بان الریان کاری نمی توانست بکند.او تنها نظاره گر توپ بود تا به دروازه اش بچسبد.گل قاسم حدادی فر شاید کاندید بهترین گل ماه آسیا نیز شود.کاپیتان تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: «در بهترین شرایط روحی و روانی هستیم و فکر نمی‌کنم پرسپولیس در اصفهان شانسی داشته باشد.»
حدادی فر این را می گوید و ادامه می دهد: « هدف اول ذوب‌آهن کسب مقام قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا است و به همین دلیل بازیهای ما در آسیا نسبت به لیگ متفاوت است. با توجه به بردی که در قطر مقابل الریان کسب کردیم شرایط بسیار خوبی داریم و با این انگیزه بالا فکر نمی‌کنم پرسپولیس در اصفهان شانسی برای کسب مساوی هم داشته باشد.»

حدادی فر در پایان می گوید: « ما خیلی راحت صدرنشینی لیگ برتر را از دست دادیم و باید با تلاش مضاعف دوباره به صدر جدول دست پیدا کنیم؛ بنابراین برای بازی با پرسپولیس فقط به 3 امتیاز بازی فکر می‌کنیم.»

 

151 40

کد خبر 141588

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین