حسین فرکی پس از برتری 5 بر یک برابر نفت آبادان در نشست خبری گفت:« مستحق این پیروزی بودیم. امروز، روز ما بود و انگیزه برد داشتیم. ما مزد زحمات خود را گرفتیم و به این 3 امتیاز نیاز حیاتی داشتیم. نفت آبادان یکی از تیمهای خوب لیگ است و دیدید که تماشاگران از ما حمایت کردند. فوتبال روی خوبش را به ما نشان داد.»
فرکی این را گفت و ادامه داد:« خوشحالم که امروز در کنار یکی از مربیان خوشنام که سالها در کنار یکدیگر بازی و مربیگری کردیم، امروز به میدان رفتیم و دو تیم بازی فرهنگی - ورزشی انجام دادند و همه چیز بر مبنای احترام بود.»
سرمربی نفت تهران در مورد شعار تماشاگران آبادانی مبنی بر تبانی گفت: «متاسفم که در روزی که ما تیم برتر میدان بودیم چنین حرفهایی زده شد. تماشاگر حق دارد حرفش را بزند اما ما جوانمردانه بازی کردیم. اگر فوتبال تبانی داشته باشد بین من و پیروانی اتفاق نمیافتد.»
151 40
نظر شما