۰ نفر
۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۵:۰۲

روزنامه گسترش صنعت نوشت:در این طرح اجرای 500 پروژه در مناطق محروم پیش‌بینی شده است.

سیدمجید هدایت، سرعت بخشیدن به روند تجاری‌سازی ایده‌های دانشگاهی و پژوهشی، تمرکز بر پیشرفت سریع‌تر فازهای پارس‌جنوبی و البته نوع جدیدی از سرمایه‌گذاری در مناطق محروم یا به تعبیری، کمتر توسعه‌یافته را از جمله مهم‌ترین محورهای کاری سازمان گسترش در سال 90 اعلام کرد. او گفت که این مدل جدید سرمایه‌گذاری توسط «شرکت کارآفرینان توسعه صنعت مهر» انجام خواهد شد که به همین دلیل به اختصار «صنعت مهر» خوانده می‌شود.
معاون وزیر صنایع و ‌معادن با بیان اینکه این طرح با مشارکت و همکاری بانک‌ها، ‌تعاونی‌ها و سازمان گسترش اجرا می‌شود، افزود: بر اساس این طرح و با مجوز معاونت راهبردی ریاست جمهوری، در مناطق محروم، شرکتی در مقیاس
50 میلیارد تومان تشکیل شده است که در 15 نقطه پروژه‌های کوچک‌تری با دو یا سه میلیارد تومان اعتبار را اجرا خواهد کرد.
هدایت بر مشارکت بانک‌ها و تعاونی با سازمان گسترش در اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: توانستیم با این ابتکار از ظرفیت‌های منطقه‌ای برای تامین منابع مالی استفاده کنیم.
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان اینکه در این طرح اجرای 500 پروژه در مناطق محروم پیش‌بینی شده است، افزود: دو مدل از این شرکت‌ها در استان‌های کرمان و خوزستان ثبت شده است و سعی می‌کنیم در فاصله زمانی هر 20 روز یکی از این شرکت‌ها را به ثبت برسانیم.
این شرکت‌های استانی با مشارکت تعاونی‌ها و بانک‌ها تاسیس می‌شود و سازمان گسترش نیز براساس آنچه قانون اجازه داده است یعنی سهم کمتر از 50 درصد در آن مشارکت می‌کند.
براساس مطالبی که ایدرو در وب‌سایت رسمی خود منتشر کرده است سیاست‌های توسعه‌ای این سازمان در جهت بسترسازی برای رشد بخش خصوصی و حمایت از آنها قرار گرفته است. این سیاست‌ها کمک به سرمایه‌‌گذاری و حمایت فنی و تکنولوژیک بخش خصوصی را در حوزه صنعت دنبال می‌کند. این سازمان در نظر دارد نسبت به مشارکت در سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی در زمینه‌های اولویت‌دار با هدف توسعه ظرفیت‌های صنعتی کشور همکاری کند.
برای تحقق این امر شرکتی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به صورت سهامی خاص تشکیل خواهد شد که در آن نسبت مشارکت سازمان حداقل به میزانی که یک عضو هیات مدیره توسط سازمان تعیین شود و حداکثر 40 درصد خواهد بود. حدود
60 درصد سرمایه‌گذاری مورد نیاز پروژه به صورت اخذ تسهیلات ریالی و ارزی از بانک‌ها صورت خواهد گرفت. بقیه سرمایه مورد نیاز به نسبت سهام نقدی، توسط دو طرف تامین خواهد شد. در طرح‌های صنایع پیشرفته سهم مشارکت سازمان می‌تواند تا
49 درصد افزایش یابد.

/32

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 144965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نمنه IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    0 0
    دولت كه مهرورز باشه همين ميشه ديگه
  • بدون نام IR ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    1 0
    من که نفهمیدم یعنی چی. واضح تر توضیح دهید. یعنی بخش خصوصی با دولت شرکت تشکیل داده اند؟ مگه می شه؟