ایرنا نوشت:

نشست معرفی آثار «علامه عسگری» با حضور حجت الاسلام مهدی حسین زاده، مدیرعامل موسسه علامه عسگری و رییس بنیاد قرآن و دکتر محمد دزفولی، شاگرد علامه عسگری و یکصد نفر از دانشجویان و علاقمندان به مباحث دینی و مذهبی در سرای اهل قلم بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد. 

در این نشست آثار مرحوم علامه عسگری به طور خلاصه معرفی شد؛ «تاریخ حدیث پیامبر، سقیفه، نقش عایشه در تاریخ اسلام، عبدالله بن صبا، یکصدو پنجاه صحابی دروغین، نشانه های دو مکتب» از جمله کتاب های علامه عسگری بود که در این نشست معرفی شد.

دزفولی در مورد نشانه های دو مکتب در توضیحاتی گفت: ما دارای دو مکتب «خلفا» و مکتب «اهل بیت(ع)» هستیم.

وی در توضیح مکتب خلفا گفت: مکتب خلفا همان مکتب خلفای اهل سنت است و مکتب اهل بیت(ع) به معنی مکتب پیروان اهل بیت پیامبر(ص) است.

وی افزود: در مکتب خلفا یک سری اعتقادات نسبت به خدا، پیامبر، قرآن و معاد وجود دارد که تا حدودی با عقل جور در نمی آید.

دزفولی اظهار داشت: در مکتب اهل بیت، معارف به طور صحیح توضیح داده شده است.
این استاد دانشگاه ضمن توضیح در مورد کتاب های علامه عسگری خاطرنشان کرد: کتاب های علامه در خارج از ایران بسیار اثر گذار بوده به طوری که بسیاری از افراد را به مکتب اهل بیت(ع) مشرف کرده است.

دزفولی در توضیح کتاب «تاریخ حدیث پیامبر» علامه عسگری گفت: دستورات دینی ما به دو شکل بر پیامبر نازل شده، یکی قانون اساسی که اصول کلی بوده و همان قرآن است و یکی هم وحی بیانی یا توضیح قرآن بوده که در احادیث اهل بیت(ع) جمع شده است.

وی افزود: علامه عسگری در توضیح تاریخ حدیث گفته است: متاسفانه بعد از پیامبر اکرم خلفایی که بر سر کار آمدند، جلوی حدیث را گرفتند و تا سال 136 هجری حدیث نوشته نشد و در آن زمان منصور عباسی دستور داد بنویسند که متاسفانه در طول این سالها، احادیث دروغین فراوانی به کتب اهل سنت راه پیدا کرد.

وی گفت: اما در مکتب اهل بیت(ع) توسط اهل بیت (ع) احادیث صحیح همیشه مورد توجه بود.

وی در بخشی از سخنان خود به حاضران در نشست توصیه کرد تا کتاب سقیفه علامه عسگری را که کودتای سقیفه را به خوبی بیان کرده و به اتفاقات مهم بعد از مرگ پیامبر اشاره دارد، مطالعه کنند.

دزفولی گفت: علامه عسگری در این کتاب نوشته است، این اتفاقات یک روزه و یک شبه نبوده، بلکه سابقه درازی داشته و از قبل برنامه ریزی شده بوده تا بعد از پیامبر بتوانند جانشینی پیامبر را در اختیار بگیرند.

6060

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 148968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعيد سوري IR ۰۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    2 2
    عبد الله بن سبا درست است