بهمن کشاورز

 آنچه بنده گفته ‌ام و بار دیگر هم تکرار می‌کنم و در صورت لزوم باز هم تکرار خواهم کرد این است که وکلا باید لباسی در خور شان وکالت بپوشند و آن عبارت است از لباس کامل در زمستان و تابستان با رنگ مناسب و سنگین و هماهنگی قطعات لباس با یکدیگر و ترجیحا یقه بسته که بدن آقایان از میان آن پیدا نباشد و این ویژگی ها را به هر ترتیب و شکلی رعایت کنند قابل قبول است و با رعایت این اصول قائل شدن موضوعیت برای لباس بی مورد است.

 در عین حال این که کراوات بزنند یا نزنند به کسی مربوط نیست و اصولا این که مقاماتی چنان دیدگاهی داشته باشند که بر سر کراوات یا کفش و کلاه افراد بحث کنند بسیار تامل برانگیز است زیرا مسائل کلان و مهم و عمیق بسیاری هست که اگر افراد توان داشته باشند بهتر است به آنها وارد شوند.

در مورد خانم های محترم وکیل نیز تکلیف روشن تر است. در صورتی که حجاب را آنچنان که تعریف شده است و برای تشخیص و رعایت مصداق آن خانم های وکیل به عنوان افراد مکلف خود صاحب نظر هستند، کسی را حق تعرض به ایشان نیست.

گمان می کنم بحث در باب مسائلی نظیر کفش و کلاه و کراوات ناشی از فراموش کردن مطالب مهم تر و یا به منظور دور زدن این مطالب است.

کد خبر 155049

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین رشیدی IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۵
    0 42
    بنا به فتاوای مراجع عظام تشبه به کفار حرام است، وکراوات وپاپیون مظاهر تشبه به کفار است.
  • بدون نام IR ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۵
    22 0
    عزیزم منظورتان از کفار کیست؟ اروپایان مسیحی
  • احمد IR ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۱۵
    27 0
    جناب رشیدی فکر می کنید که کت و شلوار و حتی پیراهنی که من و شما میپوشیم لباس ایرانین؟ عزیزم اینها هم مر