به گزارش خبرآنلاین ؛ در برنامه این هفته 90 که به ناپاکی های فوتبال می پرداخت ، عبدالله ویسی سرمربی صبا از جفایی گفت که دلالان در حقش کرده اند. او در بخشی از حرف هایش گفت:« من تیمم را با 50 میلیون بسته ام. بعضی های شان حتی پول شام خوردن ندارند چون 5 میلیون از قراردادشان را گرفتند و دادند برای رهن خانه چون بچه شهرستان هستند. آن وقت عده ای دلال می خواهند از این ها و من باج بگیرند چون کسی را ندارم. گفتند کاری می کنیم ، هفته سوم برکنارت کنند حتی به مرگ تهدیدم کردند. همین حالا هم اگر صبا کنارم بگذارد ، باید بروم در دهاتم مربیگری کنم چون کسی مرا نمی خواهد. »
بعد از او نوبت رسید به ابراهیم قاسمپور که بگوید:« من و خیلی ها چون خواستیم پاک بمانیم ، حذف شدیم. یک اردویی با نفت داشتم در ترکیه که چند داور آنجا بودند . به من گفتند بازیکنی را بردار ، گفتم بیاید تست بدهد که قبول نکردند . گفتند این ها را بردار و جایش ما برای تان پرچم می زنیم.»
البته عابدینی و خداد عزیزی هم نکاتی را درباره ناپاکی های فوتبال گفتند.
4141

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||