با وجود آنکه محمود احمدینژاد نیویورک را به مقصد تهران ترک کرده است، اخباری حکایت از آن دارد که در راه بازگشت، رییس دفتر رییس جمهور او را همراهی نمیکند.
اسفندیار رحیم مشایی، رییس دفتر رییس جمهور بر خلاف هیات ایرانی شرکت کننده در شصت و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، به کشور بازنگشته و وی با ارایه درخواست ویزای شش ماهه از آمریکا، در این کشور باقی مانده است.
علت اصلی اقامت رحیم مشایی در امریکا ایجاد ارتباط با ایرانیان مقیم امریکا و سامان دهی به دفاتر ایرانیان مقیم در آن کشور و ایجاد رابطه فرهنگی و جذب و بازگرداندن نخبگان به ایران عنوان شده است.
نمایندگان عضو این کمیسیون امنیتملی از این موضوع بی اطلاعند و تلاش بر ای کسب اطلاع از دفتر محمد شیخان، رئیس مرکز ارتباطات، اطلاعات و تبلیغات دفتر رئیس جمهور و محمدحسن صالحیمرام، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور نیز بی نتیجه ماند. این دو دفتر با پاسکاری به یکدیگر، هر یک اطلاع رسانی در این زمینه را وظیفه طرف مقابل و از تایید و تکذیب این خبر خودداری کردند.
/2929

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| چناچه تمایل دارید بلافاصله پس از انتشار نظرتان، موضوع به وسیله ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید. | |||||
| چنانچه تمایل دارید واکنش متنی کاربران دیگر به نظر شما بلافاصله پس از انتشار از طریق ایمیل به اطلاع شما رسانده شود مربع مقابل را علامت بزنید. | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
توجه!خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند
اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می شوند
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||