به روزشده : ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۸:۴۵ - ۱۳۸۸/۸/۲۷ | نسخه چاپی

تازه‌ترین تصاویر و فیلم‌ها از بارش شهابی اسدی بامداد امروز

نجوم - بارش شهابی اسدی که بامداد امروز به اوج فعالیت خود رسید، در زمان پیش‌بینی شده ولی با شدتی بیشتر روی داد. اوج بارش نیز پایان یافته و برخلاف گزارش برخی خبرگزاری‌ها، امشب پدیده خاصی روی نخواهد داد.

نمایش اسلاید
/Images/News/Larg_Pic/images/position1/2009/11/tom-king-leonidswso2009_1117nn_1258482529_med.jpg اوج بارش شهابی اسدی. شهابهایی که در تصویر میبینید، از روی هم گذاشتن فریم های متعدد یک فیلمبرداری یک ساعته بدست آمده است.
/Images/News/Larg_Pic/images/2009/11/loneos_train.jpg رد برجا مانده از انفجار شهاب در وسط تصویر دیده میشود
/Images/News/Larg_Pic/images/2009/11/tom-king-leonidswso2009_1117nn_1258482529_med.jpg اوج بارش شهابی اسدی. شهابهایی که در تصویر میبینید، از روی هم گذاشتن فریم های متعدد یک فیلمبرداری یک ساعته بدست آمده است.
/Images/News/Larg_Pic/images/2009/11/sangku-kim1.jpg تصویری ده دقیقه ای از رد ستارگان. امتداد شهابها به کانون بارش در صورت فلکی اسد میرسد
/Images/News/Larg_Pic/images/2009/11/l_11530412802.jpg تصویری با نوردهی زیاد از افق شمالی در زمان اوج بارش. شهابهای اسدی موازی یکدیگر عبور کرده اند و بخشی از صورت فلکی دب اکبر در راست تصویر مشخص است
/Images/News/Larg_Pic/images/2009/11/l_11475796942.jpg تصویری با نوردهی نیم ساعت. صورت فلکی جبار (راست) و ستاره شباهنگ (پرنورترین جسم تصویر) همراه با شهابهای موازی بارش شهابی اسدی دیده میشوند

بارش شهابی اسدی حوالی ساعت 1:15 بامداد امروز (چهارشنبه 27 آبان) به اوج فعالیت خود رسید. گزارش‌های متعدد رسیده از رصدگران مختلف، بخصوص کشورهای آسیای شرقی و مرکزی که از بهترین شرایط برای مشاهده این بارش شهابی برخوردار بودند، نشان داده که تعداد شهاب‌ها به حداکثر 170 شهاب در ساعت رسیده است.

برخی رصدگران ماهر موفق شده‌اند با ابزارهای پیشرفته از بارش شهابی فیلم‌برداری کنند. برای فیلم‌برداری از شهاب‌های به عدسی‌های بسیار قوی نیاز است؛ اما افت نور در فیلم‌برداری بسیار شدید است و فقط آذرگوی‌های درخشان را می‌توان ثبت کرد. در اغلب فیلم‌های رسیده اثری از ستارگان دیده نمی‌شود که آن هم ناشی از روشنایی بسیار اندک ستارگان برای ثبت روی حسگرهای الکترونیکی دوربین‌های فیلم‌برداری است. فیلم زیر، گذر آذرگوی‌های اسدی (شهاب‌های بسیار پرنور که روشن‌تر از سیاره ناهید هستند) را نشان می‌دهد.

عکاسان بسیاری که موفق شدند از این پدیده بی‌نظیر عکس‌برداری کنند، تصاویر خود را به پایگاه‌های ثبت گزارش‌های بارش‌های شهابی ارسال کرده‌اند. رد شهاب در عکس‌برداری بسیار کم نورتر از آن‌چیزی ثبت می‌شود که با چشم دیده می‌شود. بنابراین شهاب‌ها معمولا 10 تا 15 برابر روشن‌تر از چیزی هستند که در تصویر دیده می‌شوند.

در گزارش تصویری قبلی، برخی از بهترین و اولین تصاویر ثبت‌شده ارایه شد. دیگر تصاویر ارسالی را می‌توانید در ادامه ببینید.

 

اخبار مرتبط

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 1
ارسال نظر
25342
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 1
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...