به گفته وی، پنج تن از مأموران به همراه محمدعلی ابطحی به خانه وی رفته و با حضور وی به بازرسی از منزل پرداخته و سپس عازم دادگاه شدهاند. در این دادگاه به واسطه پنج اتهام موجود در کیفرخواست وی، محکومیت به 6 سال حبس تعزیری به محمدعلی ابطحی ابلاغ شده است.
همچنین پس از ابلاغ حکم، ابطحی مجددا به زندان اوین منتقل شده است.
با توجه به صدور حکم، قرار است وکیل محمدعلی ابطحی فردا برای تعیین قرار وثیقه و ایجاد زمینه آزادی وی، به مراجع قضایی مراجعه کند.
با این وصف غیر از اولین جلسه دادگاه متهمان انتخابات که محمد علی ابطحی سخنانی را تحت عنوان اعترافات بیان کرد، تنها یک جلسه دادگاه در مورد وی در روز 13 آبان ماه برگزار شده است.
در جلسه مذکور که به ریاست قاضی صلواتی بر گزار شد، 6 اتهام: اجتماع و تبانی با هدف اقدام علیه امنیت داخلی کشور، فعالیت تبلیغاتی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، توهین به رئیس جمهور، اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمع غیرقانونی مورخ 25/3/88 و نگهداری اسناد طبقه بندی شده درباره وی مورد بررسی قرار گرفت.
این اتهامات مستند بر مطالب منتشره در وبلاگ شخصی در تاریخ های 21،23،24 و 25 خرداد ، شرکت در راهپیمایی 25 خرداد، شرکت در جلسه مجمع روحانیون مبارز و همچنین مصاحبه با شبکه BBC فارسی در تاریخ 25 خرداد بوده است.

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||