۰ نفر
۱۱ آذر ۱۳۸۸ - ۰۳:۳۴

عضو انجمن پوست و موی ایران گفت: اغلب شامپوها اثر پاک‌کنندگی خوبی دارند و بهترین ماده برای شستشوی مو شامپو بیرنگ و بی‌بو است.

خبرگزاری فارس نوشت:

مریم انصار گفت: چیزی به عنوان بهترین شامپو وجود ندارد. اغلب شامپوها اثر پاک‌کنندگی خوبی دارند. بهترین ماده برای شستشوی مو شامپو بیرنگ و بی‌بو است. وی گفت‌: لزومی ‌ندارد، برای به دست آوردن شامپوی خوب، پول زیادی خرج شود و این به این معنا است که الزاماً گران بودن قیمت شامپو، معیار خوب بودن آن نیست.

عضو انجمن پوست و موی ایران اضافه کرد: همه شامپوها حاوی ترکیبات سورفاکتانت هستند و عمل نظافت و از بین بردن چربی، چرک و سایر زواید روی مو را انجام می‌دهند که این مواد همراه با کف در موقع آبکشی از بین می‌رود.

انصار افزود: تفاوت بسیار زیادی بین شامپوهای مختلف از نظر کیفیت ماده اولیه مورد استفاده، فرمولاسیون به کاربرده شده، رعایت اصول بهداشتی در خط تولید، جنس تجهیزات ساخت و بسته‌بندی و همچنین دقت تولیدکننده در کنترل کیفیت محصول نهایی وجود دارد و شرایط نگهداری محصول تا رسیدن به دست مصرف کننده از عوامل مهم و مؤثر در کیفیت نهایی شامپو است.

وی گفت: برچسب روی شامپوها به معرفی ترکیبات موجود در آن است. اگر موهای شما بر اثر مواد مختلف مثل مواد مش یا فر یا به هر دلیل دیگری آسیب دیده است، بهتر است به اسیدیته شامپو دقت کنید.

کد مطلب 27894

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین