حجت الاسلام محتشمی‌پور دبیر و اعضای کمیته دانشجویی دبیرخانه حمایت از فلسطین مجلس شورای اسلامی در دیدار آیت‌الله صانعی با تشریح اوضاع کنونی فلسطین و با بیان وضعیت دشوار مبارزه علیه رژیم غاصب اسرائیل گفت: « شرایط امروز دنیای اسلام و ایران متأسفانه سبب شده تا یک سکوت معنادار و یک نوع بی تفاوتی ای نسبت به مسئله فلسطین حاکم شود که رژیم غاصب اسرائیل بیشترین بهره برداری را از این وضعیت در جهت پیشبرد اهداف خود کرده است .»

وی به موضع گیری کشور های دنیا علیه ایران در موضوع هسته ای و آنچه مسائل ابهام آلود پس از انتخابات خواند اشاره کرد و گفت: «متأسفانه دولتی که دیروز راجع به مسئله هولوکاست آنچنان موضع گیری می‌‌‌‌‌‌کرد امروز در قبال مسائل فلسطین سکوت اختیار کرده است.»

کد مطلب 29450

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    0 0
    به كدام سازتان برقصد اين دولت؟!!
  • tasnim IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    0 0
    وقتی گفتند اسرائیل باید از بین برود که قبل از اسرائیل صدای خود شما درآمد. حالا چی شده که پس از شعار نه غزه نه لبنان حالا طرفدار فلسطین شده اید؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین