به روزشده : ۲۹ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۲ | نسخه چاپی

استقبال ایرانیان از نوشیدن قهوه

بازرگانی - ایران برای تولید کنندگان قهوه آماده به بازار میلیون دلاری تبدیل شده است.

روند واردات انواع قهوه به بازار ایران نشان می دهد بلاخره شرکهای تولید کنند قهوه توانسته اند بر روی ذائقه چای پسند ایرانیان اثر گذاشته و برای خود جایی در این بازار پیدا کنند.آمارهای گمرک ایران نشان می دهد میزان واردات انواع قهوه به بازار ایران طی چهار سال گذشته با روندی رو به رشد مواجه شده است بطوریکه وارداتی تا سال 84 از مرز 600هزار دلار فراتر نمی رفته است در سال 87 به مرز 2.1 میلیون دلار رسیده و روند واردات آن در سال جاری نشان می دهد که از مرز 3 میلیون دلار خواهد گذشت.

بر اساس آمارهای گمرک ایران واردا انواع قهوه به کشور در نیمه اول سال جاری به 1.77میلیون دلار رسیده است.بخش عمده از این واردات قهوه های آماده ای است که در بسته بندی های کوچک عرضه می شود و در سالهای اخیر در میان مصرف کنندگان ایرانی طرفداران زیادی پیدا کرده و البته بزرگترین شرکت فعال در بازار قهوه ایران همچنان در اختیار یک شرکت سوئیسی است و هنوز هیچ یک از رقبا نتوانسته اند سهم قابل توجهی از این بازار را از آن خود کنند.

کلیدواژه ها: واردات - قهوه -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 4
ارسال نظر
32213
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 3 + 4
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...